4-20mA mesafesi

Katılım
10 Ara 2006
Mesajlar
121
Puanları
1
Yaş
39
plc ye 2000m mesafedeki sürücülerin hız bilgilerini girmek istiyorum. 4-20mA çıkışını kullansam sorun yaşarmıyım. tecrübe eden arkadaşların yardımları için şimdiden teşekkürler.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Evet kesinlikle sorun yaşarsın arkadaşım sana verebileceğim bir tavsiye eğer yükseltici kullanarak yaparsan en az 8 adet civarı kullanman gerekiyor maliyeti çok yüksek olur 800 euro civarında kablo hariç blendajlı kablo kullanman gerekiyor 2000tl civarında bunlar yerine hız kontrolün ethernet bağlatısı var ise onadan yararlanman olur yada bir plc daha alıp yine modemle bağlantı olur başkada aklıma gelmiyo saha ortamını görebilsem belki net bir cevap verebilirim senin anlıyacağın hız kontrolün yanına bir plc koysan daha ucuza geleceğini tahmin ediyorum
 
eğer rf modemlerle yaparsan bir sıkıntı olmayacaktır. maliyet burada 2. planda kalacaktır. önemli olan işinizin görülmesidir. modemlerin birbirini görmesinde problem yoksa kablosuz sistem en iyisi.

hayırlı çalışmalar diliyorum.
 
1000m de sorunsuz çalıştığını biliyorum.
 
Fiberoptik modülleri kullanmakta bir seçenek. Siemens fiberoptik kablolar yerine türkiyede satılan fiber optik kablolar kullanılabiliyo(maliyet açısından). Ama uzunluğu destekliyomu hatırlamıyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,585
Kullanıcılar
449,925
Son üye
Taylor Quinntin

Yeni konular

Geri
Üst