380 volt aboneliği

aslan93

Üye
Katılım
23 Eki 2011
Mesajlar
369
Puanları
31
Makina çalıştırmak için 220 volt elektriği 380 volt'a yükseltmek istiyorum.Bunun için herhangi bir koşul var mı acaba?Nasıl başvuru yapabileceğiz veya eve verirlermi 380 voltu.Şimdiden teşekkür ederim herkese.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
gerekli koşul var öncelikle bulunduğunuz binanın beselme kablosu trifaze ise fazla uğraşmazsınız kolon kablosu, saat ve kolon sigortalarının değiştirerek çözülür yoksa binanın beselem kablosu tedaşın direğinden veya box kutusundan değişmesi gerekir

her iki durumda da tadilat projesi çizdirmeniz gerekir ve bu projede kullanacağınız makinanın yeri ve güçü projede belirtilmek zorunda en iyisi bir elektriklici ile görüşün ve daha sonra bağlı olduğunuz tedaş ile görüşebilirsiniz.

eğer makinanın güçü büyük değil ise 220v tu 380v çeviren inverterler mevcut piyasada onlarda temin edebilirisiniz

kolay gelsin.
 
kaç makina +kaç kw bu makina kw*makina ad +aydınlatma toplam kurulu güçü bul buna karşılık taakat arttırma projesi çizdir kurulu güce gore depozit paranı yatır ve cıkan kurulu güce gore saat+ kablo+sigortalarını koy calışmaya başla






















4
 
2,2 kW makinanın gücü buna uygun inverter bulabilir miyiz veya bulabilirsek de fiyatı büyük ihtimal pahalıdır yani 380 volt bağlatmak daha mantıklı heralde.
 
mevcut abonelik oldugu gibi kalıyor bir adet sıva üstü pano 2 tane trifaze sıva üstü priz tesisatı yaptırıp projenizi çizdirin ensilatörünüz tedaşa başvurup aboneliğinizi yaptırsın.

abonelik alındıktan sonra istediğiniz değişikliği yapıp istediğinizi gibi kullanın.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,134
Mesajlar
915,322
Kullanıcılar
449,853
Son üye
Megaronn

Yeni konular

Geri
Üst