36 kv 400 veya 630 kva trofo tavsiyesi.

yavuz31

Usta Üye
Katılım
12 Ocak 2010
Mesajlar
1,187
Puanları
156
Yaş
47
arkadaşlar 36 kv 400 veya 630 kva trofolarda marka yada alabileceğimiz ne önerirsiniz ben maksan ile irtibata geçtim teşekkürler sizin fikirleriniz nedir?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
ABB veya AREVA
 
hermetrik tip trafodan uzak dur maksan yada trafotek olabilir

Kocaeli üniversitesinde yaptığımız 2 uygulamada ABB hermetik trafo kullanmıştık yaklaşık 7-8 sene geçti süper bir performans var en ufak bir sorunda yaşamadık. Çevremde kullananlarda çok memnun. Sn ekrem.kolu ABB yanında verdiğiniz markalar 3.4.sınıf bile olamaz.
 
Tesisimizde ABB,BEST ve Areva trafolar var. yaklaşık 15 tane trafo var ve inan bu üçüde aynı kalitede. Tavsiyem BEST alman. Ne de olsa %100 yerli. Kalitesi diğerlerinden daha iyi bile diyebilirim.
Kolay gelsin
 
analizör ustaya katılıyorum bencede ABB den şaşma son birkaç yılda kurduğum trafolar özellikle ABB hermetik tip yapanda müşteride çok memnun
eğer buda olmazsa MAKSAN tavsiye ederim bizde tedaşta kullanılan trafoların çoğu maksan hemde yıllarca yanmadan kalan trafolar
 
arkadaşlar eğer aynı kalitede ise bence yerliyi tercih edelim. BEST diyelim. Bari biz bu konuda dışa bağımlı olmayalım.
 
hermetrik tip trafodan uzak dur maksan yada trafotek olabilir

hermetik trafodan korkmanız , trafoyla ilgili bilginizin az olmasından kaynaklanmaktadır.Marka ismi vermek istemiyorum ama cok sağlam yapan trafo markaları var.Hermetik trafolar hermetik kapamada yapıldıysa eger hakikatten Bakım gerektirmez ama küçük firmalar bu kurala pek riayet etmiyorlar sizde kötü bir markayla karşılatığınız için böyle yazıyorsunuzdur umarım .
 
arkadaşlar buarada trofo 1000 kva kesinleşti onandı tedaş tarafından 10 khz makinaya ayrıca 450 kw izalasyon trafosuda bağlanacakmış dolayısı ile toplamda güç 800 kva ulaşıyor tavsiyeleriniz için teşekkürler ancak şalt malzeme ve kompanazastyon konusundada arasıra fikir ve yardımlarınıza başvuracağım mühendis var anacak çoğuzaman işin başında ben olacağım
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,532
Kullanıcılar
449,907
Son üye
ayse.krcsarge

Yeni konular

Geri
Üst