315 kw motoru 250 kw softstarterle kök 3 devre ile çalıştırmak..

Katılım
25 Ocak 2009
Mesajlar
98
Puanları
1
315 Kw lık motoru 250 kw lık softstarterle kök 3 devresiyle yol veriyorum motor kalkışta onuncu saniyesini tamamlamadan disjonktörü açtırıyor. siemens marka 3RW4447 serisi yolverici kullanıyorum.Trafo 2000 kva .Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
aynı uygulamayı bende yaptım aynı problemle karşılaştım.Yumuşak yol vericinin kalkış süresini sıfıra çekince istenilen rampayı otomatik cihaz kendi belirliyor.bu şekilde yaparak sorunu çözmüştüm sende bir dene istersen
 
Aynı problemle bende karşılaştım, çözemeyince kök3 bağlantıdan vazgeçmiştim.
 
Beyler yardımlarınız için teşekkür ederim.sorunu çözdüm .sonucu sizlerle paylaşmak istedim.motor ilk kalkışta yol verici ile kök 3 kontaktörünü de devreye alıyordum,fakat yolvericinin motoru tanıması ve kök 3 baglantı yapıldıgını tanıması için en az 3 saniye bekletip sonra kök 3 kontaktörünü devreye aldım. Motor çalışıyor...........
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,254
Kullanıcılar
449,841
Son üye
nazoyata

Yeni konular

Geri
Üst