30gx chiller

ilhan17

Üye
Katılım
17 May 2011
Mesajlar
38
Puanları
1
Yaş
71
afyon 2013 aralık ayında tamir etmem isteniyor chiller su almış bana yardımcı olacak akadaşlara şimdiden teşekkürler bu son sorum ve yazım olsun köpekler bile sevildiği sokağa kaçar diye bir ata sözü var
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Su girmiş sistemi nemden arındırmak çok zor ve uğraşılı bir işlemdir. Suyun nereye kadar uşlaştığına ve nerelere hasar verdiğine bakılmalı. Basit bir işlem değildir. Hele gx vidalı cihazda nem kompresörlere ulaştıysa işiniz daha zor. Nem kondanser yada evaporatörde ise işlem daha kolay. Afyonda kışın dondan dolayı boruları patlamış bir cihaz vardı tamirini yapmıştık baya uğraşmıştım orda 2 hafta kadar sürdü işlem ama nem kompresöre ulaşmamıştı. Teknik destek konusundada yardımcı olabiliriz..

Siz önce nemin nereye kadar ulaştığını tesbit edin.. Ona göre hareket etmek lazım
 
tek kompresörlümü derken ?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst