3000kva 3000w 24v. 50ah tam sinus akıllı invertör

onu benden daha usta olanlar bilir. özür dilerim
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Merhaba. 3000/24=125 A İnverteriniz 3000 W ve 24 voltla (max) güçte çalışacağı düşünüldüğünde 125 A'yı çekebilir, o nedenle seçilecek olan DC sigortayı bu değerde seçmelisiniz. Cihazın reg. kısmı girişi 50 A-H max. giriş akımı kapasitesinde olsa bile sadece solar panellerin sayısı ve bunların bağlantı şekillerine göre o anda verebileceği max. amper (panelllerin seçili olan watt değerlerinde zaten max. akım değeri bu satış sitesinde belirtilir) değeri kadar akım o girişten girebilecektir. Ancak PV ile regülatör (İkili fonksiyonlu cihazın reg. kısmı) arasında DC sigorta pek konulmaz, ancak akülerden sonra inverterin kendi DC iç sigortası yoksa uygun amperdeki DC (Otomatlar sadece AC akımda kullanılır) sigorta o zaman konulur, ayni amperdeki araç sigortaları burada kullanılabilir. Cihaz yapısında bu konuda ön araştırmayı yaparak DC sigortayı akü inverter arasına ondan sonra koyun. Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,146
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst