3 Motoru Senkron çalıştırmak

ergn10

Üye
Katılım
13 Kas 2018
Mesajlar
70
Puanları
1
Yaş
38
herkese iyi çalışmalar. arkadaşlar birşey danışmam gerekiyor
3 kw gücünce 3 adet motorum var bunların aynı anda çalışıp durması gerekiyor. Yani senkron devirde döndürmem lazı. Sizce 10 kw lık tek sürücü ile 3 motoru tek pottan kontrol etmek mi ?
yada 3 ayrı sürücüyü tek pottan kontrol etmek mi.? şimdiden teşekkür ederim.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Bana kalırsa hepsini tek sürücü ile çalıştırmak biraz sakıncalı olabilir. Hepsini ayrı sürücü ile çlaıştırmak daha mantıklı geliyor, ancak bunun da maliyet, panoda sürücü için yer gibi sıkıntıları olabilir. Eğer bunlar sıkıntı oluşturmayacaksa ayrı ayrı sürücü kullanmanı öneririm.
 
Ergn10 Merhabalar;
Eğer açık çevrim kontrol yapacaksanız her iki şekilde de çalıştırabilirsiniz,ancak üç motor tek sürücü kullanacaksanız her motor için ayrıca koruma yapmanız gerekecek,sürücüye toplam gücü gireceğiniz için her motor ayrı ayrı korunması gerek,
Eğer ekonomik nedenle üç motor için tek sürücü kullanacaksanız Siemens v20 serisinde 3kw için monofaze giriş sürücü var,bunların üç tanesinin fiyatı 11kw tek sürücüden daha ucuz normalde marka tavsiye etmem ancak 3kw monofaze giriş benim bildiğin sadece Siemens de var,aklınızda bulunsun:cool:


Kolay Gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,154
Mesajlar
915,495
Kullanıcılar
449,897
Son üye
alcaponee

Yeni konular

Geri
Üst