3 kutuplu ya da 4 kutuplu TMŞ leri, K.A.K.R. test ölçüm cihazı ile test edebilir miyiz

kaçak akım test cihazları kaçak akımları test eder amacı bir devrede faz veya nötr den toprağa kaçak olduğunda kaç amper de ve kaç mili saniye de açıyor diye anlamak için kullanılır kaçak akım test cihazlarının sigorta test özelliği olması lazım ki tmş veya kompak şalteri test etsin sizin istediğinizle kaçak akım test cihazının özellikleri farklı
teşekkür ederim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
ku

3 kutuplu ya da 4 kutuplu TMŞ leri, K.A.K.R. test ölçüm cihazı ile test edebilir miyiz? yoksa kaçak akım modüllü ya da toroid bağlı olması mı​

tmş lere kutup sayısı nasıl bilinir.üstünde yazıyor mu ,kaç kutuplu olduğu nerden öğrenebilirm
panoda bulunan 125a tmş ni , kakr test cihazına bağlayarak , yani tmş nin çıkışında, 3 problu test cihazının faz prob ucunu, tmş nin çıkış fazlarından birine, nötr prob ucunu panodaki nötr barasına, toprak probunun ucunu da, panodaki toprak barasına temas ettirip, sanki kakr açma testi yapar gibi 125a tmş yi, açtırmak istiyorum. bu testte, 125a tmş sanki bi kakr gibi açar mı?
ya da illa tmş ye; toroid yada kakr modülünün takılı mı olması lazım?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,893
Kullanıcılar
449,605
Son üye
osaricicek

Yeni konular

Geri
Üst