3 Katlı Vinç için Çağırmalı Kumanda Devresi

erkan746

Üye
Katılım
22 Tem 2008
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
arkalaşkar 3 kat için çağırmalı yani göndermeli kumanda devresi çok lazım lütfen yardımcı olun
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
sn erkan
ben 3 durak lı bir vinci asansör kat butonlarıyla çalıştırdım sizede tavsiyem
mikroişlemcili kumanda kartı kullanmakta mahsur yoksa
bu işler için asansör kumanda kartları var mik-el yada aybey yada arkel firmalarının web sitelerinde 8 kat dan 32 kata kadar kumanda kartları ile ilgili şema ve teknik bilgiler bulabilirsiniz
 
o kartı biraz pic bilgin varsa onlada yapabilirsin..ama sana tavsiyem kartı motorun yanına koyma ben sorun yaşamıştım koyucakcanda yani mecbursanda silikon sık kardın üzerine ;)
 
Arkadaşlar 3 Katlı Vinç motoru kullanarak yük asansörü yapmaya çalışıyorum. Mekanik Kısmı Hazır. Kart kullanmayacağım. Kumanda şeması gerekiyor. Çağrılan veya Gönderilen kata geldiğinde kapı otomatik açılacak, Kapı Açıkken Sistem Meşgul olacak (Ayrı Bi Kata Çağrılmayacak) Her Katta Çağırma butonu olacak. Switchlerle durdurulacak basit bir kumanda panosu şeması lazım. yardımcı olabailirmisiniz.
 
dostum çok kolay sadece 3 aadet yedek kontaktörr ve 2 adett de ana kontaktöre ihtiyacın var kafaya kullan biraz o kadar para verme kartlara gereksiz
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst