3 faz Sinyal lambası nötr olmadan baglama

meert35

Üye
Katılım
30 Eki 2016
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
27
3 adet 220 v sinyal lambasına ayrı ayrı R S T fazları verip diger uçlarını köprüleyince lambalar yanar fakat o boş uçların birleştigi suni nötr noktasını ellersek ne olur yardımcı olursanız sevinirim .
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
nötr'süz bağlama patlar yavaş yavaş o neonlar dirençsiz 100volt'a kadar yanıyor sonra aşırı ısınmadan cam deliniyor elektrotlarda eriyor kısa devre oluyor patlıyor çok patlattım onlardan nötr çekmen gerek patlatmak istemiyorsan.
 
Zaten fazın biri gelmezse yine patlıyor ama nötr kopmuş varsayalım ve nötre giden kabloyu tutarsak ne olur onu merak ettim
 
Peki o 3 lamba akkor flemanlı olursa bir şey farkedermi
 
Nötr bağlamaz isen fazlardan biri kesildiğinde veya lambalardan biri arızalandığında diğer iki lambaya düşük voltaj geleceği için çok sönük olarak yanarlar.
 
standart dışı bişey yapma EMO bu ne? der cevap veremezsin...
 
Yapmak için degil bilgi amaçlı sordum
 

Forum istatistikleri

Konular
127,947
Mesajlar
913,818
Kullanıcılar
449,592
Son üye
E.E.M.

Yeni konular

Geri
Üst