3 Adet 714 KVA jeneratör yıllık bakım şartnamesi

mesa82

Üye
Katılım
22 Tem 2010
Mesajlar
58
Puanları
1
Yaş
37
selam arkadaşlar çalıştığım hastanede 3 Adet 714 KVAlık Teksan marka jeneratör mevcut. Bu jeneratörler için Bakım sözleşmesi yapılacak. Bu konuda nelere dikkat etmem gerekiyor? Siz değerli arkadaşların tecrübesine bilgisine ihtiyacım var. elinizde örnek bir şartname varsa paylaşırsanız sevinirim.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
lütfen yardımcı olun arkadaşlar, bilgisi olan yok mu?
 
tüm bakımlarını zaten servis yapar onlarda onların sözeşmesinde ve size verilen teklifte yer alır .sen sadece bakım zamanı yanlarında dur ve orjinal malzemeleri takip et .yan sanayi takmasınlar .
 
Merhabalar mesa73 arkadaş hastanenizde bulunan jeneratörleriniz ilk önce garanti sürce ne durumda bunu öğrenin akebinde firmadan periyodik bakım sözlemesi teklifi talep edin 3 adet jeneratör için her ay veya 2 ayda bir defa diye fiyat teklifleri talep ediniz.
jeneratörleriniz garanti kaosamı yani montajından itibaren 2 yıl geçmişise zaten teksan güç sistemleri ayrı garanti vermez ve başka jeneratör firmalarından da fiyat teklifi alın ve karşılaştırmaları yapın ve bununla beraber arıza durumunda servis teknik ekip en kısa ne kadar sürede gelebilir bunları öğrenin.

sizin için önemli olan bunlardır zaten bakım için gelen ekip işini bilir kontrol zamanlarında yanlarında refakat olarak bulunursan daha iyi olur keza bulunduğun yer hastane şakası ve enerji kesilmesine tahammülü olmayan bir kurum.
umarım yardımcı olmuşumdur.
 
teşekkür ediyorum yardımlarınız için, freedom34 hocam jeneratörlerin garantisi bitmiş. tekliflerde elimde 2 aylık periyotlar halinde gelecekler. Ama bizim müdür bey şartname istedi benden, o yüzden elinizde örnek varsa lütfen gönderin? şartnamede şunların yazılı olmasına dikkat et diyeceğiniz maddeler var mı? tekrar teşekkür ediyorum engin051980 ve freedom34...
 
Ben de Jeneratör işindeyim, Bakım sözleşmesi için bana da teklif gönderin yardımcı olayım...
 
teklif süreci bitti malesef ama siz kaça yapabilirsiniz?
 
yurt disindaydim mesajini simdi gordum, kaca yaptigimizi sana yazarim...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,890
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst