2x Delta asda-b2 sürücü ile tek eksen çalıştırma

by_joker

Üye
Katılım
24 Ağu 2007
Mesajlar
37
Puanları
1
Yaş
39
Konum
KOCAELİ
Merhaba Arkadaşlar elimde bir cnc tezgahı var bu tezgahta y ekseni 2 servo sürücü ile 2 servo motor sürülmüş yanlız bu sürücülerin parametreli birbirleriyle aynı olmalarına rağmen sadece p1-01 biri 0000 diğeri 100 simetri çalışmaları için ben bunları bilgisayar ile arasında ki haberleşmeyi sağlayan karta bu sürücüleri teker teker bağladığımda normal çalışıyor ama diğer sürücünün cn1 kablosunu takdığımda y eksenin 1 yöne manual hareket ettiriyorum elimi çektiğimde durmuyor hala gidiyor diğer yöne basınca duruyor ama bu iki sürücüden diğerinin cn1 kablosunu söktüğümde elimi çektiğimde duruyor normal çalışıyor her iki sürücünün cn1 leri takıldığında sadece bir yöne durmamazlık yapıyor bunu nasıl çözeriz parametre ayarı yapılmasımı gerrkiyor.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Cn1 bağlantıları plc ye mi ya da kontrol kartina mi bağlı. Kullandığınız program nedir ?


MT11i cihazımdan gönderildi
 
Eksenler kayık çalıştırılırki kramiyer dişlisindeki boşluklar motor tarafından yok edilsin...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,864
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst