2500A Açık Tip Şalter

Katılım
12 Nis 2013
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
40
Merhaba arkadaşlar 2500a açık tip şalter schneıder marka trip düğmesine basıldığı halde tribe düşmemektedir. Yardımcı oluranız sevinirim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
sayın arkadaşım, 2500a açık tip şalter schneıde'ın trip düğmesi: tribe düşürmek için değil. tribe bir şekilde düştüyse normal konumuna getirmek içindir. dediğin düğme ise şalterin sol üstünde kırmızı nokta halinde bir düğme (buton)dur. trip düğmesine basarak şalret tribe düşmez,bu şalteri tribe düşürmek için özel bir aygıtı vardır,bu aygıtı şatere takarasın ve tribe düşer. normal konumuna almak içinde, trip düğmesine basarsın,illahi tribe düşürmek istıyorsan panocularda test için bu araç vardır, alır denersin.bir de neden tribe düşürmek istıyorsun açıklarmısın
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst