24V. motor arıyorum.

shox

Katılımcı Üye
Katılım
4 Tem 2007
Mesajlar
968
Puanları
56
Arkadaşlar bana acilen 24v. AC veya Dc farketmez 1KW ile 2.2KW narasında olabilir bir asenkron motor lazım. Alabileceğim veya yaptırabileceğim bir yer varmı bildiğiniz. Zamanım kısıtlı olduğundan hazır olursa daha iyi olur.

Birde bu motoru çalıştırabilmem için gereken Trafo veya güç kaynağıda lazım.

Satışını yapan firma artkadaşlar bana özelden firma bilgilerinide atabilirler.

Teşekkür ederim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Hv K.K.lığı envanterindeki(1.2. ve 3.Hv.İkm.Bak.M.K.lığı,FASBAT Tesislerinde) C-130 Hercules,veya C-160 Transall ağır nakliye uçaklarında 28 volt ac. 400 Hz.frekansta çalışan özel ac motorları uygulamalı olarak bulunuyor.Ancak motor güçlerinin uygunluğunu tam olarak bilmiyorum,bir araştırmak gerekiyor.Trafo veya güç kaynağı seçimi o kadar zor değildir,önemli olan sizin istediğiniz karekteristikleri ve güç değerini taşıyan bir muadil motoru bulabilmek daha önceliklidir.O güce,çalışma ferkansına ve voltaja karşılık gelen trafolu veya SMPS'li bir güç kaynağı,motor seçiminden sonra bulunup ayarlanabilir sanırım.Kolay gelsin.
 
Forklift motorlarına bakın, golf arabası motoruda olabilir.
 
selam arkadaşım kormas diye bir firma var.internet sitesini ziyaret edebilirsin
 
İstediğin aralıklarda bir asekron motor üretimi yapan bir yer biliyorum. Ancak özel üretim yani sipariş üstüne yapılıyor,zaten bildiğim kadarıyla istediğin özelliklerde asenkron motor üretimi yapan Türkiye'de tek yer. Hala ihtiyacın varsa sana telefon numaralarını gönderebilirim.
 

Benzer Konular

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,243
Kullanıcılar
449,839
Son üye
Qkay

Yeni konular

Geri
Üst