232 485 dönüştürücü

serhatfs

Üye
Katılım
1 Nis 2009
Mesajlar
4
Puanları
1
Hazırladığım 232-485 çevirici devre ile bilgisayar atv31 iletişim sağlayarak, hız kontrol üzerinden motor süreceğim. 232-485 otomatik yön kontrollu. İlk bilgi gönderiminde bilgisayardan bilgi hız kontrole ulaşıyor. Motor çalışıyor.
Fakat hız kontrolden bilgisayara bilgi dönüşü olmadığı için iletişim kesiliyor.
İletişim 9600 baud rate 8 data bits 1 stop biti ve even parity.
İletişimin kesilme nedeni nedir ve çözümünü nasıl sağlıyacam?
 
sayın arkadaşım bende aynı şeyi denedim ve ama atv 71 de denedim pc den hız ve start stop için yaptığımda 3 sn içinde haberleşme sorunu oluyo ve kesiliyodu atv menüsünden seçmen gerekiyo şu an aklımda değil ama tahminim referansı 485 üzerinden seçmen gerekiyo ama istersen akşam iş yerinde tam ayrıntılı Bakım yeniden yazayım sana
 
Teşekkürler. olabilir. Fakat aynı şekilde sistem kuruluyken başka bir 232-485 çevirici taktığım zaman motor çalışıyor. Haberleşme sağlanıyor.
 
merhaba efe43. bana parametreler ile ilgili bilgi göndercektin.
 
syn serhat ksura bakma biraz geç oldu şimdi sen power suite programından tarih ediyorum sana nasıl yapacağını programı aç yapmış olduğun sayfadan command seç sağ tarafta açılan seçeneklerden configuration referenceyi 2 yi reference via modbus seceneğini seç ve sürücüye yükle istersen bunu sürücü üzerindende yapabilirsin benim elimin altında olmadığı için şimdilik bunu yazdım istersen onu yazar yollarım ama menü türkçemi sürücünün
 
Power suite üzerinden çalıştırmıyorum. Atv 31 in menüsünden ayarları gönderir misin?
Con menüsünden ayarları değiştiriyorum. Baud rate stop bit felan. cihazla ilgili cihaz üzerinden olan aayarları gönderirsen öyle deneyim.
 
Arkadaşlar,

PC üzerinden ATV31 kontrolü sağlamak için kablo bağlantı şemasına ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst