2018 Yılı KOSGEB Girişimci Desteği

Katılım
3 Mar 2018
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
38
Konum
İSTANBUL
Merhaba kendime ait bir işyeri kurmak istiyoruz.Eşim ve ben daha önce avize imalat işinde çalıştık, yaklaşıl 60.000 tl civarında bir sermayemiz var.
-KOSGEB elektrik ve aydınlatma ürünleri satış mağazasına destek sağlıyor mu ?
-KOSGEB Desteği almak için yaş şartı var mı?
-Hem eşim hemde ben KOSGEB Girişimcilik Belgesi aldık aynı iş yerinde her iki belgeyide kullanıp 100.000 tl hibe ,200.000 tl faizsiz kredi desteği kullanabiliyormuyuz.

Kosgeb'den destek alanlar bu soruları yanıtlar ise çok makbule geçer.
Bu arada 2018 yılında KOSGEB iş yeri açmadan başvuru yapanlara ön ödeme yapıyor mu ? konu hakkında bilgisi olan varmı ? lütfen.
İnternette web sitelerde yer alan bilgiler reklam içeriyor, kosgeb 'e gittik sorduk kosgebteki personel bize tam net cevap vermedi bu konuda bize cevap verirmisiniz ?
Teşekkür ederiz.
 
Bu gün iş yerini kiraladık, iş yeri için gerekli olan Bakım ve onarım işlerini yapacağız hadi bize kolay gelsin.KOSGEB Girişimci Desteği konusunda ise kararımızı verdik bir danışmanlık firması ile çalışacağız gelişmeleri size buradan yazacağım.

İş yeri açmak gerçekten zor iş bakım onarım ve dekorasyon için 38.300 tl 'ye anlaştık.
KOSGEB Girişimci Desteği için anlaşmaya çalıştığımız danışmanlık firması bu hafta içinde bizi 4 defa aradı hadi ödeme gönderin hadi ödeme gönderin bu durum bizi çok tedirgin eti ve bizde danışmanlık firmaların danışmanlık almaktan vazgeçtik. Bize aydınlatma ürünleri konusunda iş planı proje hazırlayacak kimse yok mu formda ?

2018 yıl için kosgeb girişimci desteği son defa verilecekmiş internette öyle okudum.Bunun hakkında bilgisi olan var mı ?Çok acil bir şekilde kosgeb e başvuru yapmam ve bir iş planı hazırlamam lazım , yardımcı olacak kimse yok mu ?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar KOSGEB Girişimci Desteği başvuru yaparken sakın danışmana para vermeyin burada yüzlerce iş fikri ve için kosgeb girişimci desteği işplanı örneği var bu örnek işplanlarından yararlanıp size kendi kosgeb iş planı prokjenizi hazırlayabilisiniz.Delimizinis siz ya danışmanda neymiş hem örnek iş planı varken neden danışmana para verecekmişiz .KOSGEB Girişimci Desteği iş planı örnekleri için bakın ; www.isplaniornekleri.com
 
takipteyim
 
merhabalar.. nasıl sonuçlandı? açabildinizmi işyerinizi? kosgeb desteği ne durumda?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,101
Mesajlar
914,979
Kullanıcılar
449,801
Son üye
Ayşegülll

Yeni konular

Geri
Üst