2006nin en iyi antivirusu NOD32

hakanozh86

Üye
Katılım
13 Şub 2007
Mesajlar
58
Puanları
1
Yaş
38
Önemli bilgilerinizi güvenli ve kontrol altında gönül rahatlığıyla tutun. NOD32 her çeşit yazılım tehdidine karşı hızlı ve üstün bir koruma sağlar. Üstelik internet güvenlik süitine ek bir yük getirmeksizin. Kullanımı çok kolay: sadece kurun ve unutun gitsin...
Üstün Koruma

PC’nizde virüsler, bilgisayar casusları, casus yazılımlar için kullanılan çok sayıda uygulama PC’nizi yavaşlatır, kullanımını zorlaştırır ve kuşkulu bir koruma sağlar. Büyük, çok yük getiren ve PC’nizin yüzlerce MB’tını harcayan programlardan kaçınmanız gerekir. Bunun gerçekleşme nedeni, sahip olunan ürünlerin bunların tümünü kapsamamasındandır. Diğer tarafta ESET NOD32 çekirdekten itibaren bir bütün ve yüksek optimizasyon ürünü olarak geliştirilmiş, birleşik bir tehdit karşıtı sistem olarak geniş spektrumlu kötü niyetli yazılımlara karşı koruyucu bir sistemdir. Virüsler, solucanlar, casus yazılımlar ve kötü niyetli saldırılar sürekli olarak gelişim ve değişim göstermektedir. ESET NOD32 patentli ThreatSense® Technology (Tehdit Sezme Teknolojisi) sayesinde gerçek zamanlı olarak, kötü niyetli kodun gerçeklenmesini analiz ederek ve kötü yazılımlardan haberdar ederek ileride gerçekleşmesi olası tehditleri yakalar.

Minimum Performans Etkisi

NOD32 bellek ve diskinizdeki kaynaklarınızı daha kritik uygulamalarınız için ayırır. Yükleyici sadece 11MB’tır ve uygulama belleğinizim ortalama 23MB’ını kullanır.(Bu miktar kullandığınız ürün teknolojisine bağlı olarak değişir) Tehdit Sezme güncellemeleri içgüdüsel mantık üzerine kuruludur, imza içerir ve genellikle 20KB-50KB arasında değişir. NOD32 kullanın ve kontrolü ele alın.

En Hızlı Tarama

Başarılı bir koruma bilgisayarınızın yavaşlaması manasına gelmez. Ağırlıklı olarak assembly dilinde yazılmış olan NOD32, diğer tüm antivirüs yazılımlara kıyasla ortalama 3 ile 34 kat daha hızlıdır ve bu nedenle sürekli olarak en hızlı performans ödüllerine layık görülmektedir.(kaynak: Virus Bulletin). NOD32 kullanın ve bilgisayarınızın performansını yükseltin.

Kullanımı Kolay

Program ve veri tabanı güncellemeleri arka tarafta otomatik olarak gerçekleştirilir. Eğer tek bir kişi ya da ev ofis kullanıcılarıysanız, kurmanız ve sonrasında varlığını unutmanız yeterlidir. Geniş dağıtık bilgisayar ağlarına sahip işyerleri ve kurumlar etkin Remote Administrator (Uzaktan Yönetim) kullanarak merkezi olarak yükleme, kurma, görüntüleme ve binlerce NOD32 kullanan işyeri ve bilgisayar ağını yönetebilmektedir. En az etki ve en hızlı performansla en üstün koruma elde edilir. NOD32 kurumunuz, masaüstünüz, dosya sunucularınız ve ağ geçidiniz için çok katmanlı koruma imkanı sağlar. Hangi çözümün size uygun olduğuna çözümler den karar verebilirsiniz…..

Kontrollü Gerçek Zamanlı Tehdit Yakalama

En üstün koruma kontrol edilebilendir. Kararlı yazılım koruması etkin olmak için gerçek zamanlı olmalıdır. Her dakika herhangi bir savunmasızlıktan faydalanarak büyük tahribatlara yol açması olası virüs imzalarını önlemek için sistemi kollar. ESET’in NOD32 ThreatSense® Technology (Tehdit Sezme Teknolojisi) aktif imza tabanlı tepkiler vererek savunmasızlıkları ortadan kaldırır.

NOD32 gerçek zamanlı olarak gerçeklenen uygulamaları analiz eder ve genellikle imza güncellemelerine ihtiyaç duymaksızın, %90’ı aşkın oranda yeni çıkmış zararlı yazılım tehditlerini yakalar ve ortadan kaldırır. Çoğu sağlayıcı imzayı, kullanıcıları mağdur olduktan ve tehditlere teslim olduktan sonra sağlayabilmektedir.
Birçok giriş vektörünün tehditlerine karşı koruma aşağıdaki modüller tarafından sağlanmaktadır:

Antivirus MONitor (AMON)
Bir erişim-anı(bellek yerleşik) tarayıcısı, dosyalara erişilmeden önce otomatik olarak taraması sağlanır.

NOD32
Bir istek-anı tarayıcısı, belli bir dosya ya da disk segmenlerinde özel ya da manual olarak gerçekleştirilir. Aynı zamanda istendiği zaman da aktive edilmeye ayarlanabilir.

Internet MONitor (IMON)
Winsock düzeyinde çalışan ve virüslü dosyalara bilgisayar diski üzerinden erişimi engelleyen bellek yerleşik tarayıcıdır.

E-mail MONitor (EMON)
Gelen ve giden mailleri MAPI arayüzü üzeriden (Microsoft Outlook Microsoft Exchange’de olduğu gibi) taramaya yardımcı bir modüldür.

Document MONitor (DMON)
Microsoft Office dokümanlarını taramak için patentli Microsoft API’sini kullanır.(Internet Explorer dahil).

www.nod32.com.tr
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,921
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst