200 Dolar'a Dokunmatik Notebook

Aerrow

Üye
Katılım
8 Eki 2012
Mesajlar
94
Puanları
1
Yaş
32
Konum
NETAŞ
Intel CEO'su Paul Otellini CNET'e yaptığı açıklama da Windows 8'li dokunmatik cihaz fiyatlarının 200 Dolar seviyesine ineceğini açıkladı. Açıklamanın detayları haberimizde.




Sizin de bildiğiniz gibi Windows 8 ekosistemi ile birlikte tablet ve akıllıtelefonlarımızda kullandığımız dokunmatik ekranlar dizüstü bilgisayarlarımızda da artış göstermeye başladı.
ultrabook_011364295013.jpg
Wndows 8'in hem tablet hem de masaüstü kullanımı için tasarlanmasınınavantajından yararlanan bu cihazlar her ne kadar kullanışlı olmaları ile ön plana çıksalarda ne yazık ki fiyatları henüz istenilen seviyeye gelmiş değil.
Ancak tüketicileri sevindiricek haberIntel CEO'su Paul Otellini'den geldi.Otelini, CNET'e yaptığı açıkamadaIntel'in 4 Çekirdekli "Bay Trail"yongaları ile birlikte Intel tabanlı dokunmatik dizüstü bilgisayarların 200 Dolar fiyat seviyesine kadar düşeceğini söyledi.
1_large_verge_medium_landscape1366158942.jpg
Atom mimarisinin baştan yaratılması ile üretilen "Bay Trail" yongaların, performans olarak Intel'in diğer yongalarını yakalaması beklenirken, bu yongalar ile 8 mm kalınlığındave tüm gün batarya ömrü sunabilecek tabletlerin de önünün açılacağı iddia ediliyor.
AyrıcaOtellini yaptığı açıklamada Haswell serisi işlemcilerle birlikte standart Ultrabooklarında 499 Dolar seviyesine düşeceğini söyledi.

Alıntıdır.
 
Bu fiyatlarin cogu yurt disi piyasasi icindir, TR'ye gelene kadar 50 cesit vergi ile 3 katini rahatlikla bulur, guler misin aglar misin kendi halimize
 
ee avrupa birliğe üye olmadan gümrük birliğine üye tek ülke biziz

ben geçenlerde araç fiyatlarına baktım abd de adamlar şahin parasına deli arabalar satıyor yakıt zaten bedava
 
teşekkürler
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,610
Son üye
cagriaytmz

Yeni konular

Geri
Üst