20 kw gÜce sahİp kompanzasyon (yardim)

murat.ayk

Üye
Katılım
3 Mar 2007
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
39
Selam arkadaŞlar

20 kw toplam gÜce sahİp bİr torna atÖlyesİ'ne kompazasyon gereklİ

18 adet 2*40 tms floresan
10 adet de trİfaze motor(yalniz bu motorlarin bİr tanesİ devamli ÇaliŞmakta olup dİĞerlerİ İŞİn durumuna gÖre aktİf olucaktir.)BU MOTOR CNC TEZGAHI 11 KW.

bana bu konu da yardimci olurmusunuz....
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
10 adet trifaze motor 10 ad kademe demektir.florasanlar hep birlikte yanıp sönüyorsa ve 3 faza dengeli dağıtılmış ise 1 yada 2 kademede bunlar için koyarsın.12 kademelik sistem yapman lazım.Tek akım trafolu role işini görür, fakat 3 faz kontrollü, monofaze kondansatör kumanda eden, yeni nesil rolelerde analizör özelliğide olduğu için senin için faydalı olur.
 
arkadaşım senin işini entes rg12ts ile 3 adet akım trafosu görür harikabir role yanlız ayarlaını iyi yapacaksın başın ağrımaz
 
arkadaşım motorların tam olarak güçlerini verirsen ayrıca floresanların gücünü tal olarak verirsen yardımcı olurum. ben bu 2*40 tms den bir şey anlamadım.birde talep gücün nedir.
 
Bence GEPA 3 faz röle kullan.İyi ayar yapmasını bilmesende röle bi çok işi kendi hallediyor.Kullandım çok beğendim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst