2. El SAtış Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahabu

Üye
Katılım
12 Kas 2008
Mesajlar
260
Puanları
1
Yaş
39
Merhabalar eskiden forumda 2. el satış bölümü vardı galiba şimdi onu bulamadım, artık forum üzerinden bu tip alış veriş yok mu acaba? bilgisi olan varsa yazabilir mi?
 
bu zamana kadar 2.el pazarında hiç bir ürün satışı yapmamışımdır;ama o bölümün kapanması öğrencilere;elinde kalmış olan fazla ürün sahiplerine kanımca fayda olmaktan çıkmıştır.Ticaret amaçlı bu bölümü kullanan arkadaşların için ise o bölüme ait bir bölüm yönetici tayin edilmesi yönünde önerim olacaktır.
 
katılıyorum . alış-veriş ,takas gibi etkinlikler kurallara ve hukukuna göre yapıldığı sürece faydalı olur .
 
1-hızlı gitmeyi engellemek için yola set yapılması.
2-iş yaparken üzerindeki elbiseler kirlenecek diye işe kendini vermeyenleri.
3- en ufak bir olumsuzlukta çarenin ilk yasaklarda aranması.
 
sayın üyelerimiz bölümün kapatılmasında etken olan hususları sıralamayı istiyorum
1-ilan veren değerli üyelerimiz ilanları takip etmemişler. ürünlerin satılıp satılmadığı vede üyelerimizin sorularına cevap vermemişlerdir.
2-bazı üyelerimizde ki adları bizde saklıdır,forumumuz üzerinden üyelerimizi dolandırmaya kalkmışlardır
işte bu vede benzeri şikayetler dolayısıyla ki en önemlisi 2.maddedir ki forumda ticaret yapmayı yasaklamış durumdayız
 
Bana göre satış konusu forumumuzun bilgi alışverişinden ayrı bir konudur.Bilgi paylaşıldıkça çoğalır.Mal paylaşıldıkça azalır.
 
sayın üyeler

bölümün kapatılmaması için elimizden geleni yaptık, önceleri ufak şikayetler alıyorduk ve oluşturduğumuz şablonlarla kural dışı ilan açan üyelerin mesajlarını silmeye başladık. daha sonra sadece faturasız vergisiz sıfır ürün satmak isteyenlerin sayısı arttı ve bu üyeleri de uyardık. daha sonra üyeler kendi sattıkları ürünleri başka üyelikler alarak manipule etmeye başladı. bazı üyelere parasını ödedikleri ürünler gönderilmedi, son olarak ise forumda eski üye olarak gözüküp ürün satmak isteyenler eski üyelere teklif götürüp üyeliklerini satın almaya çalıştı. en ufak bir olumsuzluk da biz önlemlerimizi mutlaka alıyoruz, özellikle son yaşanan sorunlardan dolayı bölümü süresiz olarak kapatmak zorunda kaldık. zorunda kaldık diyorum çünkü biz de kapatmayı istemiyorduk. ilerde belki açılabilir fakat şu an için tekrar açılması gündemde değildir...

bilgilerinize...
 
bi kaç tane kendini bilmez yüzünden bir sürü insan mağdur oldu.yöneticiler bu kararı aldıklarına göre durum oldukça ciddi.sağlık olsun diyelim.
 
burası paylaşım forumu satışlar için birçok site var o sitelere yönelebilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,178
Mesajlar
915,646
Kullanıcılar
449,939
Son üye
sorunsuzşofben

Yeni konular

Geri
Üst