2.el bölümü

freedom33

Üye
Katılım
30 Mar 2009
Mesajlar
381
Puanları
1
Sayın Admin arkadaşlar ben forumda 2. el alınık ve satılık bölümünün açılmasını tavsiy ediyorum,böylelikle kullanıcılar ellerindeki kullanmadığı malzemeleri kolayca değerlendirir ve yine forum üyesi olan başka arkadaşların çok işine yarayabilir.saygılar.
 
Sn.freedom33
İkinci el pazarı forum yönetiminin ortak kararı üzerine kapatılmıştır.Tekrar açılması yakın zaman için düşünülmemekle birlikte fikriniz yönetim tarafından değerlendirilecektir.İyi geceler.
 
Burada mesleki teknik yönden birçok fizik adamı,ve meslekçi bulunmakta dışarıda arabulucu firma aramak yerine ben burada önceden 2.el ürün olarak alt forumlarda tekrar görmek istiyorum... Saygılarımla
 
Önerim malumunuz ikinci el işini iyi yürüten siteler var bu sitelerden herhangi biriyle site yönetimi bağlantı kurup satılığa çıkan ürünlerin resimleri ve linkleri burada yayınlansa parasal ve ulaşım içinse o sitenin altyapısı kullanılırsa sorunsuz alışveriş olabileceğini düşünüyorum.
 
bizim site yönetimi ilgilenirse hem lisanslı forumun masrafları çıkar hemde herkes istediğine önceden olduğu gibi tatlı bir şekilde ulaşır.
 
Merhabalar,
Diğer sitelerde 2. el bölümlerini inceledim. aracı site olmadan fazla ürün satılmıyor. Satan ürünün ücretini peşin almak istiyor ama alıcı da ürünü almadan ödeme yapmak istemiyor. Bu yüzden diğer sitelerde bu tür problemler nedeniyle nerdeyse satış hiç olmuyor. Aracı site ile satış yapılmak istendiğinde bu sefer de komisyon eklendiği için kabul edip alan fazla olmuyor. Yeni üye sayıldığım için bu sitenin 2. el bölümünü bilemeyeceğim. (Bazı sitelerde de okuduğum kadarı ile ürün ücretini alıp ürünü göndermeden ortadan kaybolan olduğunu duydum. Birebir tanıdığınız bir kullanıcı değilse bu iş çok zor. )

Sadece düşüncelerimi ve gördüklerimi paylaşmak istedim ....
Saygılarımla
Selman Güleç
Konya
 

İkinci el pazarı forum yönetiminin ortak kararı üzerine kapatılmıştır.Tekrar açılması yakın zaman için düşünülmemekle birlikte fikriniz yönetim tarafından değerlendirilecektir.İyi geceler.

Sayın Yöneticimiz konunun cevabını vermiş. Ancak fikirleriniz ilk Yönetim toplantımızda gündeme alınacaktır.
 
bu forumu bir kenara bırakıp mevcut 2. el ürün satan internet sitelerine güvenim yoktur. bir kaç kez kitap siparişi bir kaç kez de bulunduğum şehirde bulamadığım elektronik ürünlerin alımı için kullandım. her ne kadar yaptığım alışverişler sorunsuz olsa da yine de internet üzerinden alışverişe güvenim olmamaktadır.
vakti zamanında weblebi gibi çok popüler ürün satan firma batması ile bugün mevcut 2. el pazarı sunan sitelerin internet üzerinde gecikme gibi para iadesi gibi sorunların ve şikayetlerin dile getirildiği herkes tarafından bilinen birşeydir.
fakat herşeye rağmen elektrik ve otomasyon sektöründe internet üzerinde 2. el pazarı kurulacaksa bu oluşum kontrolkalemi.com'dan başka sitede olamaz.
Kolay gelsin.
 
evet iyi olur açılmasından yanayım yalnız forum kurallarına uygun ve olgun bir uslupla devamı sağlanırsa olurçünki ikinci el'in garantisi olmaz ve haliyle üzerinden ekmeği yenmiş bir nesneyi alırken bunu bilerek alır.sonucunda gönül koyma üyelerin birbirine kırılma vede yazılı münakaşaların olmaması için yöneticilerin böyle bir link oluşturmada ricam şu olurdu 2.el lin'ine ayrı bir kural bu link'e katılmak isteyen arkadaşlar bu link'in kurallarını okuyup kabul ederek katılması bence fena olmaz bence.
 
Selamlar.bende forumda ikinci el bölümün yeniden açılması taraftarıyım...Saygılarımla
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,918
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst