2 DVR Tek Bir LCD Ekranda Nasıl İzlenebilir Sizce ?

airweb

Üye
Katılım
4 Ağu 2009
Mesajlar
25
Puanları
1
Yaş
40
Konum
Bayrampaşa
2 adet 16 Kanal DVR var ve bunların her ikisini de aynı anda tek bir ekranda (LCD) izleme olanağını nasıl elde edebiliriz ? Çözümlerinizi bekleyeceğim. Şimdiden teşekkürler.
 
Sn.airweb,swicher veya multipilexer kullanabilirsin.
 
2 adet dvrın tv çıkışlarından kabloları tv ye getir bir adet daha dvr lazım diğer dvr lardan geldiğin kabloları 3.cü dvrın 1ci ve 2ci kanalına gir tamamdır müşteri çok istedi böyle bir çözüm bulduk 1 kanalda 16 tane gözükcek ama yapcak bişi yok
 
Merhaba 2 adet dvr görüntüsünü tek bir ekranda birleştirmek için matrix seçiciler var ama rakamları çok pahalı bundan dolayı benim size tavsiyem tek sayfa quad alın dvr cihazların video çıkışlarını quad bölücünün 1 ve 2 kanal girişlerini girin. Bazı quadlarda 4 görüntü yerine ekranı 2 ye bölme özelliği var siz bu özelliğe sahip bir quad bölücü alarak istediğiniz yapabilirsiniz. Fakat quad bölücüler sadece video out çıkışı verir bundan dolayı televizyon kullanıp quad çıkışını televizyonun scart girişinden ( av ) vermeniz gerekir. witsound arkadışımızın dediği gibi dvr ile bağlantı yapılabilir ama ekranı dört kanala böldüğü için tam olarak istediğiniz sonucu elde edemezsiniz.
 
haklısın ümit kardeşim matrixler pahalı quad çözümün daha iyi quadlar ekonomik en azından iyi çalışmalar
 

Forum istatistikleri

Konular
128,120
Mesajlar
915,175
Kullanıcılar
449,825
Son üye
yasargokdemir

Yeni konular

Geri
Üst