2.2 KW motora yumuşak yol verme hakkında...

mcinar

Üye
Katılım
17 Eyl 2010
Mesajlar
15
Puanları
1
Yaş
37
2.2 KW motorun Yavaş yavaş hızlanıp yavaş yavaş durması için Sürücü almak mı mantıklı yoksa bildiğiniz başka bir yol var mı? Eğer sürücü kullanmamı önerirseniz ne marka önerirsiniz teşekkürler... Kolay gelsin...
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
motoru sürücü ile çalıştırmak motorun randımanını artırır.uzun ömürlü çalışmasını saglar.maliyet hesabını yaparak sürücü almanızı tasiye ederim.
 
teşekkürler... fakat hangi marka model önerirsiniz... Var mı önerebileceğiniz...
 
ben 2.2 kw lık motorda LG ic5 serisi kullanıyorum.fiyatıda iyi bayagı uzun ömürlü.
 
sizin bütçe durumunuzu bilmiyorum ama hız kontrlü istiyorsanız hız kontrol sürücüsü veya cihazı ile yol vermeniz daha mantıklı olacaktır böylelikle motorunuz uzun ömürlü olup sisteminiz biraz daha rahat çalışacaktır dolayısıyla cihaz alarak iş bitmiyor bir de devamlı panonunn içini açıp cihazın kontrol uclarından hız vereyim/keseyim demek yerine bir adet potansiyometre ile bu işi çözebilirsiniz marka konusuna gelince schneider kullandığımız için schneider ı tavsiye ederim diğer markalarınkini kullanma fırsatım olmadı.
iyi çalışmalar.
 
Schneider electrik ATV serisi sürücüleri Piyasanın en iyilerindendir
 
cemal beye aynen katılıyorum piyasada ulaşımı ve teknik klavuzlara internetten en kolay ulaşılan sürücüdür bunlar ve deltayıda ekliyorum
 
LG ic5 serisi gayet iyi uzun zamandır kullanıyorum ve aynı zamanda fiyatıda uygun
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,581
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Geri
Üst