2 önemli soru

Suyu alan boru da sıkıntılıydı yenisini aldım 25 liraya dedi.Yaptığı çok büyük bir şey değil zaten ya ben de bir şey yapacak sandım.Bir daha başıma gelse kendim malzeme alıp yaparım.Su tahliyesi yapılacak, 3 tane soket var zaten onların da resmini çekip doğru taktım mı tamamdır...
Son olarak bir soru daha sormak istiyorum.Adama giderken kademeyi neden maksimuma getirmediğini sordum genleşmeden dolayı kazan bir yerinden patlayabilir dedi bu doğru mudur maksimuma alsam sıkıntı çıkar mı?Daha önce maksimumdaydı çünkü.
Has iksir demeniz lazımdı arkadaşa :) Eskiden banyolarda soba ve sıcak su kazanları vardı , soba yakılır daha sonra su ısındığında kazanda güp güp atmaya başlar , su ısındığı anlaşılır banyoya girilirdi . Hey gidi 80 ler :)
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sonuç olarak sıkıntı olmaz diyorsunuz yani.
 
Valla hocam cihaz pürü pak.

IMG_20171117_152852.jpg

Her neyse o kadar da önemli değil.

Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.Umarım bu konu aynı sıkıntıyı yaşayanlar için aydınlatıcı olur.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst