1700 kva jeneratör hakkında

exiiki

Üye
Katılım
16 Tem 2009
Mesajlar
7
Puanları
1
selamlar arkadaşlar 1700 kva jeneratör daha önce görmek nasip olmadı
elektrik projesinde çizmem gerekiyor konuyu internette araştırdım ancak bulamadım.
jeneratör için akü beslemesini 24 v olarak mı göndermem gerekiyor ?
Yoksa bu güçteki jeneratörler için kendi içinde akü beslemesi için içinde kendi redresör devresi oluyor diye bir yazı okudum.
sadece ac besleme göndersem olur mu ?
yardımcı olabilecek varsa seviinirim.

sağolun.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Senkron makina ilk basta icindeki artik miknatistiktan dolayi kucuk bir gerilimle cikis veriyor, cikis tekrarden avr ve excider devresi uzerinden uyartim sargilarina uygulanip döngüye giriyor, kademeli olarak uygun değere geliyor, kendi sabit mikmatisli uyartim dinomasi olan tasarimlarda vardir. En doğrusu makinanin uyartim devresini bir incelemektir.
 
Evet enson 3 sene önce 1000kvA jeneratör montajı yaptık, izolasyon kabinli, 2 akü var (12v 150Ah x 2) seri 24v, şarj redresörü üzerinde.
Proje hazırlıyorsan şartname ve birim fiyat tarifi oluşturma görevi de sende olmalı. Teknik şartnamede detaylar belirtilir.
 
selamlar benim sıkıntım su jen kabinleri vb dökümanları yok 2. el de alınabilirmiş ırak işi olduğu için cevap da gelmedi projeyi çiziyorum ama arada taşeronlar var ulaşamadığım için sizlere danışmak istemiştim.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst