1500 watt kırıcı için 250 m seyyar kablo

SBA

Üye
Katılım
11 Tem 2021
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
62
DeWalt Kırıcı

Kırıcıyı 250 metre mesafede kullanacağım, kablo yüzeyde kalacak ve iş bitince toplanacak. Kablo spesifikasyonu ne olmalı?

  • Power Input: 1500 Watts.
  • Power Output: 750 Watt.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
arızalı bir durum, bakın hiç araştırmıyorsunuz. sitenizin değerli bir elemanı @ikayserili arkadaşımızın yaptığı bir program var, indir sorularının cevabını zaten göreceksin. benim olur şu çapı kullan dememden daha yararlı.
 
Elektrik ile ilgili hiç bilgim yok, kusura bakmayın. Sözünü ettiğiniz @ikayserili nin programını indirebileceğim bir link var mı?
 
AC veya DC; ben uzak yol kaptanıyım hiçbirinden anlamam :) Bu arada indirdim fakat bilgisayar MAC çalışmıyor. Başka bir yerden bulabilir miyim?
 
benim makinem w7 de bile tekmeyle çalışıyor. özür dilerim kendisine dm atınız
mac olayına yabancı olduğumiçin yorumların hatalı alabilir, sanal işletim sistemi kullanabilirsiz ve(ya) windows işletim sistemine sahip bir makinede çalıştırabilirsiniz.ve tahmin ettiğim bir gemi ise her yerde AC 220 vardır, sadece gerekli görülen acil imdat ve telsiz sistemi 12 veya 24 volttur. hatalıysam düzeltiniz lütfen
 
Son düzenleme:
gemi kaptanının kırıcı,delici ile ne işi var? geminin elektrikçisi yok mu? ona vericen çalıştır demen gerek.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,960
Mesajlar
913,920
Kullanıcılar
449,607
Son üye
sinan343834

Yeni konular

Geri
Üst