150 kw kompanzasyon

elk_54

Üye
Katılım
26 Eyl 2010
Mesajlar
121
Puanları
1
sayın ustalar direkten gelen enerji var elimizde tesiste kompanzasyon filan yok.yeni kuruldu şuanlık çok bişi kullanılmıyor ama ileriyide düşünürek 150 kwlık kompanzasyon yapmamız gerekli.şuanda elimizde direkten gelen 3 faz 1 nötr.nasıl kurarım yarımcı olursanız tarifeli bir şekilde anlatırsanız çok çok sevinirim.teşekkürler.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
aslında böle sorular karsısında susmak en doğru cevap oluyor ama
insanın gönlü el vermiyo arkadaşlar soruları çok kaba soruyorlar bazen anlamak cok zor oluyoo
 
:D saolun çok yardımcı oldunuz başka link yokmu hocam.
 
Link çok bilgi çok yeterki siz öğrenmek isteyin.Yeter ki birşeyler üretip takıldığınız noktada soru sorabilecek seviyeye gelin.
 
soru çok saçma soru yok saçma cevap vardır.
 
150 kva kompanzasyon için herhalde kurulu gücünüz ortalama 300 kw, civarında olmalı. Bu kadar bir gücüde dırekden almanızda herhalde gercek değil. Sorunuz gercek veya gercege yakın değerler olmalı ki sıze yardımcı olunabilsin.
 
150 kw lık güç ilerde oluşabilecek maksimum güç kompanzasyon var ama yetersiz biz 150 kw lık ileriye dönük olarak düşünüyoruz hocam teşekkürler.şuan ki güç maksimum 50 kw dır.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,899
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst