12 volt Xamper trafo arızası hakkında

Katılım
28 Haz 2011
Mesajlar
22
Puanları
1
arkadaşlar merhaba. elimde arızalı meanwell marka farklı amperlerde 12volt trafolar bulunmakta. bu tür farklı markalarda arızalı trafoları tamir etmeye çalışıp yapabildiklerimi depo/stoğa ekliyorum.(satmak amaçlı değil lazım olur diye). Yapamadığım arızasını bulamadığım 5-6 tane 30 amper 12 volt meanwell trafo var bitürlü çıkamadım içinden. pekde bilgim yok arızalı mosfet/kondansatör değiştiriyorum ama yok gene çalışmıyor bulamıyorum. yol gösterebilecek varmıdır? bedeli karşılığında bilgi almaya bile razıyım.hatta gerçekten yardım etmek isteyen varsa trafoları alıp yanına giderim arızasını bulmama yardımcı olsun yeterki öğreneyim bedelini veririm. teşekkürler.
 
Bilgi tecrübe seviyenizi bilmiyoruz, nette videolar var smps arızaları hakkında. Hatta ingilizceniz varsa daha çok sonuç kaynak ihtimal var demektir, olmadı mahalledeki tv tamircisine gidip ücretsiz çalışabileceğinizi söyleyin.
 
Bir ara meanwell ler ile baya ugrastim. Acik şemasını da buldum. Siz bir kac resim ekleyin inceleyelim. Belki bir yardimimiz dokunur. Elinizde yedek parca transistor entegre v.s. varsa daha iyi.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,975
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst