%100 sıemens s7-200 ile uyumlu plc

Merhaba arkadaşlar,
TRUST firmasının Türkiye temsilciliğini almış bulunmaktayız. MAkinalarımızda kullandık hiç bir sorun yok. Simens ile Fiyat farkı çok yüksek. 2 yıl garanti kapsamında satışını yapıyoruz. S7200 tüm ekipmanları ve S7300 tüm modülleri mevcut.
İlgilenen arkadaşlarin dikkatine...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Co-trust Çin malı fabrikanın birinde çinli bir vatandaş getirmişti analog giriş çıkış kartı ilk bakışta anlaşılmıyor üzerinde siemens yazmıyor ama birebir aynı mevcutta siemens kart vardı onu söküp çinlinin getirdiği kartı taktık bütün analoglar düzgün bir şekilde çalıştı problem olmadı.
 
Bu çeşit bir sürü PLC var Siemens ile bire bir aynı
Hatta Mitsubishi plc'nin bile artık mevcut
 
Çin malı çakma Siemens tarzı ürünler kullanmak yerine orjinal 100 tane daha ucuz plc var , ben olsam bu tür ürünlerle maceraya girmem , Siemens pahalı mı diyorsun ? daha ucuz başka oriinal markalar var bunları alın tavsiyem budur !!! Bu ürün kötü veya iyi diyemem , pazarda bir yer alır , ama asla siemens olamaz , olsaydı çinde siemens satamazdı !!!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst