10 MİLYON $ LIK PROJE

Teşhis koyabilmek zor iş kısacası robot doktor içinde asembly ve c ile yazılmış kodlar olması muhtemel shieldlere pic ile yazılabilir ancak birkaç ayda bitebilecek bir proje deil aytiyetten böyle biseyi yapanda 10 milyon alcam die geride vermez bu proje yapicisina milyar dolarlar kazandırır ince hesap karar verme ve yapay zekasının temellerinde tip alanından nerden baksanız her bölümden 2-3 kişinin desteği gerekir yani çok zor ama elektronikte imkansız die hiç birsey yoktur
 
artificial neuron network diye tanımlanana dersi özellikle almak için sabırsızlanıyorum. yapay sinir ağları sisteminde elektronik anlamında çok gelişme var. eski usülde (yani en fazla dün) sistemini yaparsın programlarsın ve programladığın gibi çalışır, insandan bilgiyi alıp sana sunar. ama yapay sinir ağlarında ise bu sistemde insan tarafından programlanabilecek bir sistem programlanıyor. kısaca programla sabit bilgirendirilen bi yazılım değil de, örneklerle öğrenebilen bir yazılım hedefleniyor. şöyle bi düşünürsek zor değil =) ama bu sistem için hastalık örnekleri olan kişler cihaza tanıtılacak ve istatistik olarak hastalığı tanımlayabilecek... çalışmalara devam ediyoruz =)
 
10 milyon dolar herhalde böyle bir aletin ancak masrafını karşılar hani işçilik parası :) :)
(Sanki aleti yaptık da pazarlığı kaldı)
 
Valla Aslında yapılabilir. Neden Olmasın ki?Bence düşünülebilir.Ahh bir de bir Türk Yapan çıksın siz o zaman görün durumu :)
 
Tabi yapılır ya dur sana ben deney bordu da getirim önce bir onun üzerinde kurarsın sonra baskı devresini yaparsın olur mu firzen :)
 
Tamam Olur :D

YÜZEY MONTAJ LEHİM çift yüz-tek yüz baskı vs... hepsini yaparım :)
 
Bende gerekli maliyeti karşılarım teknik açıdan da yardımım olur biraz ama ödülü paylaşırız ha ona göre törende de ikimiz beraber çıkarız(nobel tıp ödülü alırız herhalde ya ona işte)
 
Tamam Ozaman Boarda kur gönder ben geri kalanını hallederim. :D
 
Devre hazır ama baya büyük bir bakır levha gerekecek kaç tane board kullandım sonuçta :) boardların ücretinin yarısını alırım ona göre :)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,906
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst