1 tonluk kantar köşe ayarı

vecivicivokke

"Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? "
Yönetici
Yönetici
Katılım
7 Mar 2010
Mesajlar
1,590
Puanları
756
Yaş
44
Konum
Irak
cümleten günaydın. tem marka 1 tonluk kantarımız her köşeden ayrı tartıyor. firmayı aradım servise yönlendirdi Allah razı olsun bizim aklımıza hiç gelmemişti. bu kantarın köşelerinde salıncağın ayarlanması için kama benzeri bir şeyler var. onu oynadıkça köşe tartımları değişiyor fakat bir tanesini oynadıgımda bu sefer diğer ucude değişiyor. yani 4 ünü nasıl aynı ayara getireceğim tecrübe eden varmı acaba ?

D6bEl1.jpg


Loadcell salincak arasindaki parca egilmis o yuzden her koseden ayri tartim cikiyormus. Degistirdik duzeldi
ZQBWlA.jpg
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Aslında bu gibi çok büyük olmayan kantarlarda 3 loadcell kullanılsa böyle sorunlarla karşılaşılmaz.
 
bu kantar 1600 kg lik. üzerindeki loadcell 250 kg lik. salıncaklı kantarlarda yük loadcell e değilde daha çok köşelere bindiriliyor. indikatördeki ayarlardan oran hesabı ile dogru tartıma gidiliyor. loadcell ile salıncak arasındaki ince sac eğilmişti. bende elimde görünen kalın silme demirden yapmıştım fakat bu seferde salıncagı kastı ayar hiç tutmadı. kasmasın diyerek ve yuklenmede olmadıgından dolayı ince sac yapmışlar.
 
Aslında bu gibi çok büyük olmayan kantarlarda 3 loadcell kullanılsa böyle sorunlarla karşılaşılmaz.

maliyeti düşürmek amaç. 3 veya 4 loadcel li olacak olsa 3 loadcell x 263 = 789 tl . + loadcel toplama kutusu (j box) 282 tl. adam toplamda 1071 tl malzemeden düşüyor. bize de debelenmek kalıyor . Bu arada bunun fiyatı 1450 tl :)
 
Merhaba
Banda Y8207 inkatöri vardir buninla kalibrayon yapamiyururum lutfan bana anlatirmisiniz
54723
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,149
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Geri
Üst