1 motor 1 piston çalıştırma devresi

soru sor kaç üyelerden bıktık artık, zaten bu gün hiç havamda değilim. 3 gündür diş ağrısı çekiyordum, bir de üzerine merdiven çıkan dört ayaklı arkadaşa yol vereyim derken, arızalı sol bacağım nasıl becerdiysem yine iflas etti ve yere yapıştım. inanın insanın bir bacağını hissetmemesi ve yokluk hissi çok berbat.
Geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.

bu ay üzerimde bir terslik varya pek çıkartamadım. fena arıza yaptım bu aralar...
Bizim oralarda hatırlıyorum büyüklerimiz kötü nazar ya da başka tersliklere karşı üzerlik otu yakar ve dumanlandırır, bizde üzerinden atlardık. Türklerin İslam öncesi döneminden kalma herhalde bir unutulmamış uygulama.

Bizim oralarda hatırlıyorum büyüklerimiz kötü nazar ya da başka tersliklere karşı üzerlik otu yakar ve dumanlandırır, bizde üzerinden atlardık. Türklerin İslam öncesi döneminden kalma herhalde bir unutulmamış uygulama.
evet o geleneklerin çoğunu bilirim, iseviler pagan geleneklerini/ totemlerini aktarmışlardır, Türklerde Tengri inancından olan geleneklerini aktarmışlardır. hangisini tavsiye edersiniz?

Forum istatistikleri

Konular
131,447
Kullanıcılar
455,345
Son üye
taskinenes61

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri