1. kattaki interneti nasil alirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok güzel bir durum. Ama bu cümlenin arkasına sığınıp riyakar olmak tabi ki çok kötüdür.
Bakış açısına bağlı bir durum.
Şöyle ki (Anlaşılması için uç bir örnek vereyim);
Bir kadın tacizcisi kendi yaptığını savunabilir. Kendi yaptığından daha kötü olan çocuk istismarcısını örnek göstererek kendini aklama yolunu seçecektir. (Biliyorum iğrenç bir örnek ama yapısı birebir benzer)


Kesinlikle katılıyorum.
Siz cidden bunu yazarken üşenmediniz mi? zaten meseleyi de anlamamişsiniz? kendi kendinize mantik yürütmüş o kadar uğraşmış bomboş bi cikarim yapmissiniz!! kadin tacizcisi benim yaptigim dogru demiyor, ben yapiyorum diyor, karsisindakinede sen cocuk tecavuzcusu sun bana şov yapmak sana dusmez Hazreti Ömer ol gel soyle diyor, Herneyse arkadasim kacinci kere Herneyse yazicaz kapandi gitti, her herzeyi yiyen insanlarin gunah cikarma duvarina döndü konu ya.Gunde yuzlerce caiz olmayani yapip gelip burada hassasiyet kasmayin.Turkiyede herkes Hazreti Ömer miş haberimiz yokmuş
 
Söyleyecek bir söz yok diyorum. Herkes kendinden sorumludur. Bu mesele ayakkabı köselesi değil karakter meselesidir. Kolay gelsin herkese.
 
Pardon!!!
Binanin altindaki cafenin sifresiz wireless ina baglanmak mi karaktersizlik??? bu ulkedeki universite ogrencilerinin yuzde 90 i karaktersiz, ayrica internetten dizi film mp3 izleyen yuzde 60 lik ayri bi karaktersiz kesim var, daha ne karaktersizler var ulkede, temiz kalan yüzde 0001 lik mubarekler olarak sizleri tebrik ediyorum. Hadi ordan bilader.
 
Sakin olun 3 günlük dünyada birbirimizi kırmaya değmez arkadaşlar. Herkes Allah'a vereceği hesabı düşünsün ve ona göre yaşasın gerisi boş.
 
Arkadaşım işi yokuşa sürüp durma. Baştada dediğim gibi herkes kendinden sorumludur. Kimseyi rahatsız etmediğin süre ne yaparsan yap. Ülke millet öğrenci karıştırıp konuyu başka mevzulara çekme yemezler.
Kusura bakma.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,476
Kullanıcılar
449,891
Son üye
Ercan29

Yeni konular

Geri
Üst