1. kattaki interneti nasil alirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çünkü senin niyetini bilmediğim için normal olarak cafenin senin olduğunu düşündüm.Zira cümlenin biri "cafeye herhangi bir cihaz takma şansım yok" diyeydi.Beni bunu Cafeye erişimim (Sahibi ortağı v.s) var ama teknik nedenlerden cihaz koyamıyorsun diye algıladım.

Aslında sen haklısın en başından hiç karışmamak lazımmış.
ben kafenin sahibi olsam bile bu suç, herneyse karismadigin icin tesekkurler arkadasim
 
Şifre konmamış modem sevabına kullanıma açılmış demektir. Bi kafeye gittiğin zaman oranın internetini kullanmıyor musun Madem şifre paylaşmak yasak Onu da kullanma madem. Adam sınırsız internet almış açmış demek ki.
 
Adam kahvesine müşteri çekmek için internet koymuştur. Fakat herkes kullansın diye koyduysa ona sorarak sinyal güçlendiriciyede müsade eder diye düşünüyorum. Şayet müsade etmezse ozaman herkes kullanamaz demektır ki buda şu demek oluyor adamın ücretini ödediği hizmeti sen (tabiri caizse) çalmış oluyorsun. Buda ne ahlaki nede v,jdanen iyi bir hal değildir. Resmen kul hakkı çalınmış oluyor.
 
Hay maşallah maşallah, ne mubarek ne kadar hassas bir milletimiz varmış bizim, kusura bakmayin ama tenzih ederek konusuyorum bunlarin hepsi yalan hepsi sahte, kibir ve ukalaliktan kaynakli şov, sen iş yerinde calisirken o kalemi kendi şahsi notun icin kullandin mi?? sen internetten film dizi video izledin mi? sen gece 1 de yaya ya kirmizi yandigi halde bombos yol diye karsiya gectin mi? Sen ali babadan mal alip gümrüğe takilmadan gecti diye gobek attin mi ( paketi goturup bu takilmadi benim vergi odemem lazim bu kul hakki dedin mi?? ) , simdi cikip burada şov YAPMA. RİYAKAR sin, her halti yedigin halde utanmadan HAZRETİ ÖMER kadar hassas görüntüsü veren bir RİYAKAR.
 
Ben şahsım adına kul hakkı yememek için elimden gelen özeni gösteririm şimdi isteyen bu hakaretleri üzerine alabilir :D
 
Etliye sütlüye karışmamak

Kendini alâkadar etmeyen meselelerden, toplumu derinden etkileyen olaylardan uzak durmak, kaçınmak ve hiçbiriyle ilgilenmemek."Kendine sahip çık, sakın etliye sütlüye karışayım deme oğlum."

ilk baştan çıkış modem ( cafe ) olduğu için adsl pek verim alamazsınız , fiber ?
cafede wifi bağlantısı yapan çoksa müşteri varsa , size zor ulaşır bağlantı .
 
Arkadaslar ben kimseye ,heleki kimsenin sahsina asla hakaret etmedim, burada benim konuma yorum yazan arkadaslarin hepside yuzlerce mesaji olup insanlara yardimci olan bilgi veren ve gercekten karsilarinda saygiyla egildigim bir nevi hoca, öğretmen benim gozumde. Lakin benim bahsettigim Hazreti Ömer modunda GÖRÜNMEK bu topluma şifresiz wireless a baglanmaktan cok daha fazla derinden zarar veren bir konu olduguna inaniyorum. Herneyse sürçü lisan olduysa affola, herkese hayirli isler.
 
durum
doğru konuşmak ( iyidir güzel bir durum )
bizler bilmesseydik bu durumu , cafenin ?

yardım ( sevap ) + konunu durumu ( günah ) = ?
 
Hazreti Ömer modunda GÖRÜNMEK
Çok güzel bir durum. Ama bu cümlenin arkasına sığınıp riyakar olmak tabi ki çok kötüdür.
Bakış açısına bağlı bir durum.
Şöyle ki (Anlaşılması için uç bir örnek vereyim);
Bir kadın tacizcisi kendi yaptığını savunabilir. Kendi yaptığından daha kötü olan çocuk istismarcısını örnek göstererek kendini aklama yolunu seçecektir. (Biliyorum iğrenç bir örnek ama yapısı birebir benzer)

bana göre etik olmayan bu tür başlıklar kapatılmalı, konu sahibi uyarılmalıdır
Kesinlikle katılıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst