1 haftalık uzaklaştırma cezası almam üzerine

harmonik2

Üye
Katılım
23 Kas 2007
Mesajlar
33
Puanları
1
Yaş
39
1 haftalık uzaklaştırma cezası vermiş moderatör arkadaşlar,sebebi ise; farklı bir düşünceyi ifade etmem,farklı düşünmem.Şunu söyleyebilirim;Ortaçağda Kral da kendini eleştiren farklı düşüncelere tahammülü yoktu fakat Kralın demokrasiden haberi yoktu.Yoksa bizim de mi demokrasiden haberimiz yok?saygılarımla...
 
Sn.harmonik2

Hatırlatmakta fayda görüyorum, forumumuz her zaman eleştiriye açık bir forumdur. bunun en güzel kanıtı da bunu doğru şekilde ve doğru yerde yapmaktır. Soru - Görüş ve Şikayetler zira burada eleştiri ya da öneride bulunduğu için forumdan uzaklaştırılan yoktur.

Fakat yine hatırlatmak isterim ki; Sizin uzaklaştırılma sebebiniz; "farklı bir düşünceyi ifade etmem,farklı düşünmem." Değil Forum yönetimini zan altında bırakan asılsız iddaalarda bulunmanızdır.

Ayrıca krallar suçlu gördüklerine 2. bir şans vermezler, hemen asarlardı. Bu konuya yazabiliyor olmanızda forumda demokrasinin işlediğinin güzel bir kanıtıdır.

bu linke göz atmanızdada fayda görüyorum (Yanlış içeriğe yönlendirme yaptığım için linki sildim. özür dilerim)
 
demokrasiye 'Türkiye ölçülerinde' baktığınız için böyle yorumluyorsunuz.Aslen demokrasi ;saldırı ve tehdit amacı olmaksızın insanların herşeyi ifade edebilmesidir.bu noktada her hangi bir sınırı aştığımı düşünmüyorum.ama siz derseniz TSK kutsaldır kimse onu eleştirimez (aynen kral gibi) o zaman farklı çağlarda yaşıyoruz maalesef
 
harmonik2, Demokrasiden bahsediyorsunuz. Kanunlara saygınız yok! Uzaklaştırılmanıza neden olan yazınızı ikimizde biliyoruz.
Bakın Türk Caza Kanunu ne diyor:

TÜRK CEZA KANUNU
Kanun No. 5237
Kabul Tarihi : 26.9.2004

DÖRDÜNCÜ KISIM
Millete ve Devlete Karşı Suçlar ve Son Hükümler


ALTINCI BÖLÜM
Millî Savunmaya Karşı Suçlar

Halkı askerlikten soğutma

MADDE 318. - (1) Halkı, askerlik hizmetinden soğutacak etkinlikte teşvik veya telkinde bulunanlara veya propaganda yapanlara altı aydan iki yıla kadar hapis cezası verilir.

(2) Fiil, basın ve yayın yolu ile işlenirse ceza yarısı oranında artırılır.


İsterseniz kanunu kendiniz okuyun!


Durum kral örnekleri kadar basit değil. Ayaklarınızı yere basarak yorumlar yapın!
 
Son düzenleme:
neyse sadece teknik konularda yazı yorum yapacağım artık sitede.
 
harmonik2 ' Alıntı:
ben türkiyede demokrasi var demedim ki
İşte onun tartışılma yeri burası değil zaten. Demokrasinin ana yurdu olan eski yunanda dahi demokrasi kavramı tam oturtulamamışken, ülkemizdeki demokrasi tanımını yapabilek zor iş...
harmonik2 ' Alıntı:
neyse sadece teknik konularda yazı yorum yapacağım artık sitede.
Hepimiz kârlı çıkarız...
 
sn.harmonik2

Yazınızı şimdi gördüm evet sizi siteden 7 gün boyunca uzaklaştıran benim.Yönetim olarakta demokrasiyi elimizden geldiğince forumumuzda uygulamaya çalışıyoruz tabi sınırlar aşılmadıkça...

Siteden uzaklaştırılma sebebiniz; Milletimizin bağrından çıkan ve evinizde iş yerinizde kısaca hayatınızda tehlikelerden uzak kalmanız için siz uyurken yada cafelerde gezerken nöbet tutan ve bu uğurda ölümü bile göze alan T.S.K. lerini hakarete varan cümlelerinizle eleştirmenizdir.

Sizinde dediğiniz gibi bencede sadece forumda mesleki konularda yazışın eğer aynı şekilde milletimizin değer verdiği oluşumlar hakkında hakaret yada aşşağılayıcı bir tarzda eleştiriniz olursa emin olunki mesajınızı ve IP yada MAC numaranızı gerekli makamlara ulaştırır ve hakettiğiniz cezayı almanız için elimden geleni yaparım.

Eleştiriyi hepimiz yapıyoruz bende yapıyorum sizde yada diğer üyelerimizde sorunun kaynaklandığı nokta konuşma üslubumuz ve kurduğumuz cümleler .Bu cümlelerde hakaret içeren bir tarz olmadıktan sonra eleştirilerini yapılmasında hiçbir mahsur yoktur.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,211
Kullanıcılar
449,833
Son üye
Mami545480

Yeni konular

Geri
Üst