1. denİz sİstemlerİ semİnerİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abacı

Üye
Katılım
1 Haz 2007
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
39
Arkadaşlar merhaba.
İlgilenen arkadaşlar için, bana gelen mesajı aynen aktarıyorum.
Saygılarımla.

From: A.Zafer Betoner <zafer_betoner@ superonline. com>
To: Enstrumantasyon@ yahoogroups. com
Sent: Sunday, September 14, 2008 8:42:30 PM
Subject: [Enstrumantasyon] 1. DENİZ SİSTEMLERİ SEMİNERİ'ne davet



1. DENİZ SİSTEMLERİ SEMİNERİ

Her yıl Ekim ayında düzenlenecek olan Deniz Sistemleri Seminerimizin ilki bu yıl 21 Ekim 2008 günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir . Seminerimizin amacı; askeri gemi inşa ve yan sanayinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında yürütülen çalışmalara destek vererek ihtiyaç ve tedarik makamları, sanayi, üniversite, araştırma kurumları ve KOBİ'ler arasındaki sinerji, işbirliği ve koordinasyonun artırılmasına katkıda bulunmaktır.

Ülkemizin ihtiyacı olan askeri gemi ve sistemlerinin dizaynlarının yerli olması, inşa ve üretimlerinin yurt içinde yapılması ile gemilerde yer alan kritik sistemler de dahil olmak üzere gemi inşa ve donatım malzemelerinin azami ölçüde yurt içinden karşılanmasına yönelik hedefe ulaşmak için başlatılan büyük atılım; GENESİS projesinin ardından MİLGEM, Sahil Güvenlik Arama Kurtarma Gemisi, Yeni Tip Karakol Botu projeleri ile bir çok milli sistem üretimi ve araştırma/geliş tirme projesi ile hız kazanmıştır. Seminerimizin bu çalışmalara ivme katması hedeflenmektedir.

Askeri Gemi İnşa sektöründe gerçekleştirilmekte olan faaliyetler ile önümüzdeki 15-20 yıllık gelişmeleri ve değişen tehditleri de göz önüne alarak gerçekleştirilecek olan faaliyetler içinde yer alan gemi inşa ve gemi inşa yan sanayinin aktörlerinin seminerimize katılım ve desteği çok önemlidir. Yurt dışından seminerimize katılımı desteklemek, teknolojik gelişmelerin takibi ve yeni gelişen teknolojilerde işbirliği imkanlarının yaratılabilmesi açısından ayrı bir önem arz etmektedir.

Katılımcıların ücretsiz olarak faydalanabileceğ i bu seminerin Ana Sponsorluğunu ASELSAN üstlenmiştir. Bu yıl 18 değişik sunumun yer alacağı seminerimizin, bugün itibarı ile, oturum sponsorları arasında TÜBİTAK-MAM, HAVELSAN, SELEX, YALTES, AYDIN YAZILIM, FİGES, LEONI, WASS, Dickie Burston Ltd., Astrium /EADS, ROHDE-SCHWARZ, Get Engineering, Chelton Antennas yer almaktadır. Sergi bölümünde ise sponsorlarımıza ilave olarak TÜBİTAK-UEKAE, OCAG ve Aeromaritime yer alacaktır.

SSM, SASAD, TUBİTAK ve ODTÜ BİLTİR desteği ile gerçekleştirilecek Deniz Sistemleri Seminerimizin tanıtım ve organizasyon faaliyetleri Türk Savunma Sanayii Haber Grubu ve Elektronik Vadisi tarafından ortaklaşa yürütülmektedir.

Sadece sergi bölümünde yer almak isteyenler için başvurular devam etmektedir. Dinleyici olarak katılım ücretsizdir. Dinleyici olarak kayıtlar www.elektronikvadis i.com.tr den yapılabilmektedir.

Organizasyon Komitesi

A.Zafer Betoner & Serdar Erkoca

^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^ ^^^^^



Sorularınızı cevaplamaya hazırım. Saygılarımla.



A.Zafer Betoner

E.Dz.Y.Müh.Kd. Alb.

0533 629 6075
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,971
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst