şerit led yardım

HarunP

Üye
Katılım
13 Nis 2015
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
41
mrb arkadaşlar. evime şerit led yapmak istiyorum. önce biraz netten araştırma yaptım.
birinci sorum, ısınma problemi. bazı forumlarda aşırı ısınmadan bahsetmişler. o kadar çok ısınıyormu, mobilya dolap üstüne yapıştırsam ısıdan dolayı sorun olurmu?
ikincisi tek çipli ve üç çipli arasındaki fiyat farkı dışındaki farklar nelerdir. tek çipli kullansam olurmu?
yardımlarınızı bekliyorum.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Ben Evimde Ayakkabılık Şu Mont Vs Altıkları Yere Taktım Açılınca Yanıyor Ama O Kadarda Fazla Isındıklarına Şahit Olmadi Fazla Akım Veriyor Olabilirler 12 Hatta 11V da Isınma Yapmazlar Tek Çiplerde Sıkıntı Yaşatmadıda Valla Bilmiyorum Çoklarını
 
Şerit led teknolojisi her geçen gün gelişmektedir. 3 çipli led, şerit led teknolojisinde kullanılan ve şeridin istenilen uzunlukta kesilebilmesini sağlayan bölünme aralıklarında 3 çip kullanıldığı anlamına gelir. Şerit led istenilen uzunlukta kesilebilmesi için her 3 led'de bir kesim noktası bulundurur. Bu kesim noktalarındaki 3 led için 1 çip kullanıldığında tek çip, 3 çip kullanıldığında 3 çipli led olarak adlandırılmaktadır.

3 çipli ledler enerji bakımından daha fazla güç tüketse de parlaklık ve iş görme bakımından da bir o kadar başarılıdır.

3 çipli ledler tek çip ledlerden daha parlaktır.
 
3 çip tek yapı içinde 3 led barındıran yapıdır, değişik renkleri içerebildiği gibi tek renkli de olabilir,
Ör: smt 5050
led5050Wdiagram.gif
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,276
Kullanıcılar
449,845
Son üye
burak_duyar

Yeni konular

Geri
Üst