Şehirler de ve belediyelerde kullanılan elektrik ücretlimi?

uçak16

Üye
Katılım
3 May 2009
Mesajlar
436
Puanları
31
Yaş
61
Belediyeler aklına estiği yere ışıklandırma yapıyor dev ekran tv koyuyor.Bunların elektrik giderleri nereden karşılanıyor?6 mt ara ile şehir girişleri ışıklandırılıyor bunlar her yerde standart herhalde ama cebimizden çıkıyorsa bunların belli saatlerden sonra hiç faydası yok yada aradaki bir kaç tanesi söndürülebilir.Bu dev ekran tv lerin elektrik tüketimi saate kaç kw olabilir .16 adet birbirine bağlı 42'' civarında bir tanesi bakıyorum 24 saat çalışıyor küçük bir ilçe olduğumuz sadece belediye icraatleri var.İzleyen yok ama çalışıyor, zorla milletin gözünün içine sokar gibi
 
Fsturada Belediye tüketim vergisi mi ne yazıyordu :)
 
264.90 fatura 8.86 BTV yani belediye sokok lambalarından alınan ücreti tüketiceyimi yansıtıyor?Birde belediye lerin hangi birimlerinde elektrik sayacı olmalı ?
 
sokak aydınlatma faturaları hazineden ödenir. motor barındırmayan belediyeye ait parkların faturaları da hazineden ödenir. motor barındıran parkların faturaları belediye bütçesinden çıkar. sonuçta hepsi vergilerdir. belediye meclisi üyelerine şikayette bulunabilirsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,921
Son üye
TursuBidonu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst