Şebeke ve Jeneratör Arası Geçiş Sistemi

selam arkadaş senkronizasyon diyelim elinde 4 adet jenaratör var bunlarında 4 adet dikme panosu var 1 de senkron panosu vardı yanlış hatırlamıyorsam 10x4=40 diyelim toplam güçleri sana 36 lazım güç olarak jenaratörün 4 düde devreye giriyo 28 e düşünce 2 jenaratör devrede kalır 2 si devreden çıkar sistem otomatik olarak yüke göre jenaratörleri devreye sokar ve çıkartır kısacası panosunun şemasını bilmyorum biz bu sistemde saudi arabistanda kullandık teksanın jenaratörleri teksanda bununla ilgili arkadaş 15 gün eğitimde aldı fabrikasında sende müraacat et kabul ederlerse git tavsiye ederim..


















YUMUŞAK GEÇİŞLİ ENVERSÖR panosu hakkında bilgi almak istiyorum .

2 adet 2x1000 kva jeneratörümüz var bunun senkronizasyon panosu nasıl olmalıdır? senkronizasyon panosu ne işe yarar bunu merak ediyorum .

Şebeke ve jeneratör arası otomatik geçiş sistemi nasıl olur ? bunun hakkında pek bilgim yok .
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
hocam bana plc ve Scada hakkında ve senkron senaryoları hakkında bılgı verebılırmısın
ayrıca senkron guc ve kontrol şemaları varsa bılgı mahıyetındekı her turlu evrakı atabılırmısın
senron ıcın en ıyı woodward dıyorlar woodward easygen 3200 uygulamasını nasıl yapacagız
 
slm abii bizde 6 adet jenarator var cukurova cj1100pl 1100 kw otomatik dewreye nasil alirim bilgileriniz icin tesekkur ederimmm.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst