Şarjlı Vidalamayı Kabloluya Çevirmek

Hocam ben 12v 500mah bir adaptor bagladim ilk denemek amacli. Motor tekliyor daha dofrusu 1tur 1tur donuyor yada titriyor. Amper dusuk oldugu icin mi yoksa motor arizasi mi acaba ?
12 volt sizin alet için uygun değil evet amperde düşük siz pil voltajı ne ise ona göre adaptör bağlamalısınız belkide yaktınız cihazı 5-6 volt bağlayınca boşta dönmüyorsa sorun vardır 5volt 2 amper bağlarsanız boşta rahat dönmesi lazım bağlayacağınız adaptör 4 volttan düşük 6 volttan büyük olmasın amper de 5 amperden düşük olmasın
 
5v, 9v, 12v adaptorleri denedim makine surekli olarak donme yapmiyor. Motorun ucinda disli var 1 tur donuyor 1 saniye gibi bekleyip 1 tur daha atiyor. Yarin baska bir aletle deneyeyim sonucu bildireyim.
 
Hocam sanirsam 12V 10A adaptor var elimde tam olarak bilmiyorum suan. Calisiyor mu diye denemek icin onu taksam sıkıntı olur mu?
 
sizin şarj lı vidalamanın pil voltajı 4.8 volt 12volt adaptör olmaz en fazla 6 volt takabilirsiniz 12 volt takarsanız sıkıntı çıkar cihaz arızalanır 6 volt 5 amper 10 amper adaptör bulmakta sıkıntı. birde 5 v adaptörünüz kaç amper düşük amper ise bir döner bir durur cihaz
 
En fazla 1.5A ile denedim o da evde olan malzeme oldugu icin. O zaman uygun bir tane bulup deneyim hemen.
 
Tekrar merhaba. Bugun 3.5V dan 12V a kadar ayarlı 500mA adaptor denedim. Sonuc olumlu cihaz calisiyor. 9V da kullaniyorum suan. 12V da da calisiyor ama motordan hafif bir koku geldigi icin 9V dan ileri gitmiyorum. Ama galiba 500mA yetmiyor cihaza. Delik delerken cok ileri gidince takılıyor. Ahni sekilde vidalama islemini ancak yuzeysel olarak yapiyor cok ileri gidemiyor.
 
6V dusuk gibi geldi hocam ama bundan sonra oyle yapayim. Peki amper konusu nedir acaba? 500mA az geldigi icinmi takiliyor makine?
 
Sizce takilmadan duzgun delik delip, vidalamayi tam yapmasi icin ne kadar amper gerekli?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,849
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst