Şarjlı Vidalama Tavsiyesi

Hiç yalpalayanını görmemiştim. El takımı heryönüyle sağlam olmalı. Balanslı dönüyorsa vidayı eğribüğrü sıkar yuvayıda geniş deler. İade olmaz sanıyorum ):
 
Hiç yalpalayanını görmemiştim. El takımı heryönüyle sağlam olmalı. Balanslı dönüyorsa vidayı eğribüğrü sıkar yuvayıda geniş deler. İade olmaz sanıyorum ):
hepsiburada.com'da ne idüğü belli olmayan satıcılardan uzak durmak lazımmış demek ya da direkt hepsiburada.com'un satıcı olduğu ürünleri almak lazımmış. zaten ürün bana kutusu açık bir şekilde geldi yani daha önce birisi veya birileri alıp denemiş ve iade etmiş, çünkü kullanma klavuzu biraz kırışmış ve yıpranmıştı. yani anlaşılan belki de birileri alıp biraz kurcalayıp iade etmiş. neyse acil ihtiyacım olduğu için iade etmedim.
Iade edin bence. Hepsiburada genelde iadelerde sorun çıkarmıyor. Hatta video çekin yalpalarken. Elinizde bulunsun.
aslında ilk geldiğinde kutusunun etrafındaki karton çok yıpranmıştı, kutunun üstündeki plastik kelepçe bile açılmıştı ama öylesine takmışlardı, zaten hiç açmadan iade edecektim ama sorun yoksa kullanırım diye düşündüm fakat dediğim gibi belirgin şekilde balans sorunu var. hatta uzun matkap ucu takmadan bile belli oluyor.

bu arada yalpalanma sorunu fabrikasyon hatası mı yoksa kullanımdan mı kaynaklanıyor sizce ?
 
Son düzenleme:
denemek için açan kişi belki elinden düşürmüştür daha sonrada balans yaptığını görünce beğenmedim diyerek iade etmiştir.
düşürme ile balans ayarı bozulabilir mi?
aşağıdaki videoda inceleme yapılmış, bu yalpalama sorununun çok yaygın olduğundan bahsediliyor. yorumlarda yalpalamanın sebebinin tahta kalem olduğu yazılmış ama bence kalemle ilgisi yok çünkü ilk üç üründe mandrene dikkatli bakıldığında yalpalama fark ediliyor.

 
Son düzenleme:
Ev için bende almıştım 1 ay önce size de tavsiye ederim çok profesyonel bir ürün değil fakat vidalama ve ara sıra duvar delmede rahatlıkla kullanılabilecek bir ürün fiyatı da 199 tl çok uygun.

https://urun.gittigidiyor.com/yapi-...MIlJGm2ZS54wIVE4fVCh1F0gR2EAQYAiABEgL4h_D_BwE
Aynı üründen benim kayınbirader de almıştı 8 ay sonra şarjlı bataryası öldü.
İster kullan ister Kullanma o Batarya kendi kendine kuruyor
Yeni batarya ise 140 lira.
Maalesef şarjlı vidalama ve şarjlı matkaplar böyle. Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullanın
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst