Şantiye takip formu olan var mı?

Katılım
10 May 2008
Mesajlar
84
Puanları
1
Yaş
37
Yakında bir mühendislik şirketinin şantiyesiyle alakalı işim olacak da, acaba elektrik şantiyesine yönelik iş takip formu tarzı bir örneği olan var mıydı?
 
Valla tek tek yazacaksın malzemeleri ne yazık ki (mazleme takibi için önemli). Hakedişin formatına benzer yaparsan daha kolay olabilir ama ikisi birlikte aradan çıkmış olur.
 
her işi yapıldığı gibi ataşman projesini ve kaydını tutmanı tavsiye ederim.ilk hakedişte kolay olur ama daha sonrakilerde çok zorlanırsın yoksa.
 
Elinde yapılan işler listesi (tutanağı) ile yeşil defter gibi kalemleri de kapsayan, kapsamlı bir hakediş örneği olan var mı acaba?
 
Sadece günlük şantiye (iş) takip formu şeklinde bir belge de olabilir. Mesaiye başlama/bitirme saati, yapılan işler listesi, kullanılan malzeme listesi gibi şeyleri kapsayan bir form?

Bu form gibi belgeler elimde var, kendim de benzer bir tane yapabilirim - Benim istediğim diğer şirketlerde bu işin nasıl yapıldığını görmek. Ne de olsa el elden üstündür, benim aklıma gelmeyen yeni bir şey öğrenebilirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,304
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst