Şantiye Elektrik departmanı El Aletleri ve ekipmanları Listesi

hulusicik

Üye
Katılım
2 Haz 2008
Mesajlar
18
Puanları
1
Yaş
39
Selam arkadaşlar.
Yakında yeni bir projeye başlayacağım. Şantiye daha yeni kurulacak. Şantiyede elektrik departmanı için gerekli olacak el aletleri ve ekipman listesi yapmamı isteyecekler. Daha önce sıfırdan bir projeye başlamadığım için o şekilde bir liste elimde mevcut değil. Kendim bir liste yapmaya başladım ama eksik birşey kalmasını istemiyorum. Bu nedenle elinde böyle hazır bir listesi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Şantiye yerleşim yerine uzaksa öncelikli olarak güvenliğini ve çalışanları tehlikeye atmayacak ekipmanları öncelikle halihazırda bulundurmanı öneririm örn;sigorta,kaçak akım koruma rölesi bizim kaldığımız şantiyenin başlangıç aşamsında bu tur ekipmanları ve çekilecek anahat linye sorti gibi kısımları önceki eleman o anki duruma göre asgari seviyede tutmuş ileride besleme hatlarında kullanıcı oranının yukselmesi sonucu değiştirmesi gereken bi sürü ıvır zvır iş çıktı ileriye dönük hep bi fazla hattın olması ileride işlerinde yardımcı olacaktır kolay gelsin
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,621
Kullanıcılar
449,933
Son üye
selcukbatman54

Yeni konular

Geri
Üst