ıp teknolojileri; global çapta genişleme ve standardizasyonun kaynağıdır

syonetmen

Üye
Katılım
22 Haz 2013
Mesajlar
23
Puanları
1
Sürekli değişen dünyada ticari kuruluşlar,büyüyen ekonomilere karşı odaklanmak için etkili bir güvenlik ortaklığına ihtiyaç duyarlar. Bu fiziksel genişleme,insanların ve tesislerin iletişim ağlarını korumak için geliştirilmiş ve genişletilmiş güvenlik programlarına ihtiyaç duymalarına yol açar Bu repörtajda, ADT Worldwide firmasında Küresel Hesaplar Direktörü Renae Leary, hızlı ve geniş kapsamlı ticaretin genişlemesine destek olacak güvenlik çözümlerin hesaplı uygulanmalarına ışık tutuyor.

Büyüyen işletmelerin küresel ölçekte güvenlik teknolojisinin dağıtımını yönetmek, yardımcı olmak için çözüm sağlayıcılara bakmak ve en etkili olabilmek için günümüz gelişmiş güvenlik sistemleri entegratörlerinin küresel bir bakış açısıyla çözümler sunması gerekir. Bu yaklaşım çok uluslu bir örgüt içinde her tesiste kesintisiz, verimli ve maliyet etkin işlemleri gerçekleştirmek için olanak sağlar. Ne yazık ki çoğu zaman, çözüm sağlayanlar sistemler ve entegre yaklaşımlara dair küresel bir yaklaşımı geliştirmeyebilirler. Halbuki günümüzdeki ileriye doğru yönelik düşünen entegre sistem sağlayanlar oyun kurallarını yeniden yazmaktalar.

Bu firmalar güvenlik programlarını başarıyla dünya çapında genişletmek için ihtiyaç duydukları araçları ile güvenlik sistemleri geliştirir. Günümüzde çözüm sağlayanlar, güvenlik programlarını dünya çapında başarılı bir şekilde genişletmeleri için gerekli olan yeteneklere sahip güvenlik uygulayıcılarını bünyelerinde barındırırlar. Bunların arasında sadece çeşitli iş alanlarında teknolojileri kurup Bakım yapmak değil, bununla beraber müşterileriler için küresel güvenlik programı etkili bir şekilde yönetebilmek amacıyla uygun sistemler, altyapı, ve elemanlara yatırım yapma kabiliyeti vardır. Sahip olunan ekibin yerel ve bölgesel gereksinimleri, kanuna uygunluğunu da bilmesi esastır.

Güvenlik sağlayanlar, geleneksel teknolojinin kullanımında en yüksek verimliliği ele alır, bu sistemleri uygulamak için yeni yolları geliştirir ve IP-tabanlı güvenlik çözümleri gibi yeni çözümler tavsiye ederler. IP tabanlı güvenlik teknolojileri her yerden gerçek zamanlı izleme dahil olmak üzere gelişmiş araçları ve yetenekleri sunar; birden fazla merkezi bina uzaktan video izleme , görüntü kalitesi iyi video izleme, gelişmiş video şifreleme, altyapı ve operasyonel maliyetlerini uzun vadede tasarrufu ve geleceğe yönelik sistemlere olanak sağlar…


AĞ TABANLI SİSTEMLER, KULLANICILARIN ŞİMDİYE KADAR GÖRÜLMEMİŞ BİR DERECEDE İSTİHBARAT (VEYA: Gözetim/gözetme) BİLGİLERE KİMİN ULAŞIP ULAŞAMAYACAĞINI YÖNETMELERİ İMKANINI SUNUYORLAR.




IP sistemlerinde deneyimli olan entegre sağlayacılar, ağ tabanlı ve fiziksel güvenliğin bir araya gelmelerine ilişkin olan konuları net bir şekilde anlar, büyük ölçekli entegrasyon projeleri için güçlü alt yapı çözümlerini yerine getirmek amacıyla uzman bilişim teknolojisi ekipmanlarından yararlanır.


IP güvenlik çözümlerinin ticari ölçekli faydaları
Entegretörler, Fiziksel ve IT güvenliği birbirlerine yaklaştıkça eşsiz bir teknoloji koordinasyonu seviyesini gerçekleştirmek için güvenlik sistemlerini IT ağına taşımaya elverşli ortam buluyor. İster ulaşım kontrolu ister video yönetimi olsun, ağ tabanlı çözümler küresel firmalara merkezi ve bölgesel bilgi kontrolu geliştiren, bilgileri daha verimli bir şekilde işleyen bir güvenlik çözümü sunmaktadır.


Sistem aynı zamanda yangın ve can güvenliği sistemleri gibi diğer ağ platformları ile entegre edilebilir; saldırı tespit, bina kontrolü, ziyaretçi yönetimi ,iş analitiği ve anahtar teslimi bir yaklaşım oluşturur.


GÜVENLİK SİSTEMİNİ BÜYÜTMEK
Ağ global bir şirketi verimli kılar-Güvenlik, kriz yönetimiyle felaket idaresi etkili bir şekilde bir araya getirip entegre etmenin, ayrıca işi idare etmenin diğer kritik yönlerini yerine getirmenin güçlü bir yoldur. Doğru yapılırsa sonuç küresel yükleme gereksinimlerini ve yüksek müşteri ihtiyaçlarını karşılayan dünya standartlarında güvenlik programları olabilir.

GÜVENLİK SİSTEMİ ÖLÇEKLEME
İş sürekliliği ve güvenliği sağlamak için global kuruluşlara IP teknolojisi ve entegre yazılım platformları yoluyla genel iş operasyonlarına yardımcı bir ortak gerekir. Ancak küresel çapta gerçekten deneyimli bir ortağın yanında çalıştıkları zaman, güvenlik konusunda önden gelenler IP tabanlı ürünler ve hizmetler konusunda küresel standartları gerçekleştirebilir, sonuçta uygun maliyetli ve geliştirilmiş güvenlik seviyeleri elde edebilirler.


kaynak: İp Kamera - Network Kamera
 

Forum istatistikleri

Konular
128,099
Mesajlar
914,960
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst