ıp kamera nedir?

syonetmen

Üye
Katılım
22 Haz 2013
Mesajlar
23
Puanları
1
I P Kamera gerekli noktaların güvenliği ve gözetimi gibi amaçlarla uzaktan izlemek ve kayıt altına almak için internetveya network bağlantınızdan faydalanarak gerek kablolu gerek kablosuz olarak kullanılabilmeye imkan sunan kamera teknolojisidir.

IP Kamera diğer sistemler gibi ekstra aparatlar, kartlar, kayıt cihazları gerektirmeyen en ileri teknolojiye sahip olan kamera sistemidir.

Ip Kameralar görürüntü aktarılan mekanının canlı ve sesli olarak bulunduğunuz heryerden bilgisayarınız, laptopunuz, cep telefonunuz ve PDA'nızdan rahatlıkla izleyebilme olanağı sunmaktadır.

2010 başından itibaren Türkiyenin sahip olduğu 3G Teknolojisi ile birlikte, internet alt yapısına ihtiyaç duymaksızın sim kart kullanılarak kameraların internete erişimi sağlanabilecektir. Bir sonraki nesil 4G teknolojisinin yüksek çözünürlükteki video akışına verimli bir altyapı oluşturması beklenebilir.

Bu gelişmeyle birlikte kaliteli görüntü aktarımı sağlanmış ve görüntü aktarımı için gereken internet altyapı zorumluluğu ortadan kalmış olacaktır.

kaynak: İp Kamera - Network Kamera
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,149
Kullanıcılar
449,823
Son üye
bulday

Yeni konular

Geri
Üst