Katılım
26 Mar 2015
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
44
Günümüzde insanların evde oldukları zamanlardaki soygun girişimlerinde büyük artış olduğu görülmektedir. Bunun nedeni ise soygun yapanların evdeki alarm sistemlerinin ev halkı evdeyken kurulmadığını düşünmeleridir. Bu girişim aslında en kötü soygundur, çünkü kolaylıkla şiddete ve insan canına kasta dönüşebilmektedir. Bu nedenle tüm ülkelerde ve ülkemizde ev halkı evdeyken rahatlıkla kurulabilecek alarm sistemlerine aşırı ölçüde talep artmaktadır.

ışın bariyeri, ev, site, özel villa, otel, hastane, iş merkezi veya fabrika gibi yapıların çevre güvenliği için vazgeçilmez bir üründür. Dışarıdan korunacak alana yapılacak istenmeyen tüm girişimleri başlangıç aşamasında haber verir. Bölgede veya mekanda kullanılan diğer elektronik izleme ve kayıt sistemlerine kolayca entegre olabilir.

Klasik alarm sistemleri manyetik kontaklar, hareket dedektörleri gibi elemanlardan oluşur ve tüm kapı ve pencerelerin kapatılmasını zorunlu kılar. Ayrıca en yaygın olarak kullanılan hareket dedektörleri ise yaşanılan ortamlarda devreye alınamaz.
ev1.JPG
ışın bariyeri yukarıdaki tüm olumsuz koşulları ortadan kaldıran, pencerelere ve kapılara içeriden veya dışarıdan uygulanabilen mükemmel koruma sağlayan, uygun fiyatlı çözümlerdir. Kullanıcı normal davranışını sürdürür ve camları açık bırakabilir.

Pencere ve kapının iki yanına yerleştirilen alıcı ve vericiler birbirine muhtelif sayıda infrared ışınlar gönderir. Bu ışınlardan ikisinin aynı anda kesilmesi durumunda sistem alarm verir. İki ışın kesilmesiyle alarm oluşması kuş, böcek, yaprak vs. gibi nedenlerden oluşacak yalancı alarm riskini ortadan kaldırır.
 

Ekli dosyalar

  • 0 vona ışıň.jpeg
    0 vona ışıň.jpeg
    33.3 KB · Görüntüleme: 14
Sn.ışınbariyeri,VONA olarak buraya bu paylaşımı yapmayı akıl eden kimse tebrik ediyorum.Burada ve benzer yerlerde daha tanıtıcı bilgilendirici paylaşımlarda bulunmanızı öneririm.Arkadaşlar VONA yerli kaliteli ve hesaplı ışın bariyeri üreticisidir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,298
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst