İzmir indüksiyonlu krom mil

Katılım
18 Şub 2016
Mesajlar
65
Puanları
1
Yaş
46
Merhaba

İzmir'de oturuyorum. 10 mm 1.5 m 2 adet indüksiyonlu krom mil ihtiyacım var . İzmir'de nereden alabilirim. Elden almak istiyorum. İzmir'de bulunan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
 
Doğuş kalıpta aradığını bulabilirsin
Adres : Karacaoğlan Mah. 6169 Sokak No: 7-A
Işıkkent Bornova / İZMİR
 
Merhaba

İzmir'de oturuyorum. 10 mm 1.5 m 2 adet indüksiyonlu krom mil ihtiyacım var . İzmir'de nereden alabilirim. Elden almak istiyorum. İzmir'de bulunan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
http://www.doguskalip.com.tr/tr-TR/izmir-sube/259/Page.aspx
http://www.doguskalip.com.tr/tr-TR/hassas-indiksiyonlu-kromlu-miller/563/1753/Product.aspx
AYRICA
http://www.rultekrulman.com/tr/urun...-miller-ve-aluminyum-alt-destekli-miller.html Burasıda çamdibinde.
 
Hızlı cevabınız için ve ilginiz için teşekkürler. bir sorum daha olacak bir milin indüksiyonlu olmasının nasıl bir avantajı var ?
 
İndüksiyonlu mili rulman gibi düşün. Isıl işlemle sertleştirilmiş. Eğer ısıl işlem görmeseydi bilyeler çalıştıkça zamanla mil üzerindeki bilye yataklarını bozardı. İndüksiyon milin yüzey kabuğunu sertleştirdiği için bilyeler mile daha az zarar veriyor.
 
Suat bey gördüğüm milin indüksionlu olduğunu anlayabiliriz ? Görüntü olarak bir fark var mı?
 
İndüksiyonlu mil taşlandığı için yüzeyi pürüzsüz ve parlak olur. Ben bir metalin sertliğini anlamak için eğe ile bir çizik atıyorum.

Size indüksiyonlu diye normal mil satmazlar merak etmeyin.
 
Sorumun nedeni kandırılma korkusu değil amaç bilenlerden birşeyler öğrenmek . Malzeme bilgisi edinmek benim için avantaj her açıdan avantaj. Eğe ile çizik attığımızda çizilmesi mi gerekiyor?

Fakat internette bazı satıcı yorumlarında alıcı milin parlak olmadığını yumuşak olduğunu ürünün indüksiyonlu mil olmadığını yazmış satıcıda parlak olmayan her milin kötü olmadığı ile ilgili yorum yapmış ve bu durum bir kez degil birçok kez geçmiş farklı satıcılarda
 
İndüksiyonlu milleri Şahin rulman'dan da alabilirsiniz, kalite/fiyat oranı iyi. İstediğiniz boyda sipariş edin kargo ile gelsin.

Eğe ile aşındıramıyorsanız sert (indüksiyonlu demektir).

Parlaklık krom kalitesinden kaynaklanıyor olabilir.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,898
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst