İyi bir Bakımcı olmak istiyorum

Hepar_-_

Üye
Katılım
31 Ocak 2012
Mesajlar
630
Puanları
1
Yaş
30
iyi bir elektrik bakımcı olmak için nereden başlamalıyım. motor bağlamayı bile bilmiyorum. Trafo üreten bir firmaya girsem temel atmış olur muyum ?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
trafo üretimi yapan bit yerde fazla bir şey öğrenemezsiniz.bir fabrikada üretim bölümünde bakım onarım elektrikçisi olarak çalışmalısınız.slm
@REZİSTANS arkadaşımızın dediği gibi trafo imalat hanesinde sadece bir tarafo imalatını öğrenirsiniz ki bakımcı olarak tarafo sektöründe çalışabilirsiniz.İş olanağı var mı evet var ama sürekli şehir şehir dolaşmak durumundasınız ve burada yazdığınız amaca hizmet etmez.Ancak bir fabrikaya girerseniz bakımcı olarak tabi ki önce yardımcı eleman olarak başlayacaksınız!Biraz da hevesiniz varsa bakımcı olarak kendinizi yetiştirebilirsiniz!
 
Hangi şehirdesiniz?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,240
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst