İTU Robot Olimpiyatları 2011

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

otokon

Üye
Katılım
31 Ara 2010
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
34
Merhabalar!
Robotik sevdalılarının merakla beklediği İstanbul Teknik Üniversitesi Robot Olimpiyatları (İTÜRO) beşincisi ile karşınızda! Kontrol ve Otomasyon Kulübü(OTOKON) olarak düzenlediğimiz İTÜRO 2011, 31 Mart, 1-2 Nisan tarihlerinde İTÜ Ayazağa Yerleşkesinde yapılacak.

İTÜRO'da bu sene de yenilikçi ve ilgi çekici seminerler-eğitimler, sergiler, paneller ve en önemlisi yarışmaları sizlere sunuyor olacağız. Mini Sumo, Basit Çizgi İzleyen, Gelişmiş Çizgi İzleyen, Süpürge, Yangın Söndüren, Kendini Dengeleyen Robot, Serbest Kategori, bu sene eklenen ve Türkiye'!de bir ilk olan Labirent kategorisinin yanı sıra yepyeni kategorilerde yarışacak olan robotların kayıtları 15 Ocak tarihinde başlayacak. İTÜRO ile ilgili tüm gelişmeleri www.ituro.org adresinden takip edebilirsiniz.

Yarışmak, eğlenmek, bilgilenmek ve robotik alanındaki son projeleri görmek istiyorsan İTÜRO seni bekliyor.

İTÜRO 2011'de görüşmek üzere,

İTÜRO Ekibi
 
İTÜ Robot Olimpiyatları için geri sayım başladı!

Türkiye'nin dört bir yanından çok sayıda yarışmacı ve seyirciyi ağırlayacak olan İTÜRO 2011 için internet kayıtları 18 Mart saat 23:59'da sona erecek. Yarışmacı ve seyirciler www.ituro.org adresini ziyaret ederek ücretsiz kayıt olup, kullanıcı adıyla giriş yaparak Basit Çizgi İzleyen, Gelişmiş Çizgi İzleyen, Minisumo, Yangın söndüren, Kendini Dengeleyen, Labirent ve Serbest Kategoride projelerini ekleyebilirler.

İTÜRO 2011 seni bekliyor! HAZIR MISIN?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,550
Kullanıcılar
449,913
Son üye
Sadullahfahri

Yeni konular

Geri
Üst