İstanbulda 2. El PLC Malzeme Satan Yer Arıyorum

fthdmrl

Üye
Katılım
5 Ocak 2011
Mesajlar
44
Puanları
1
Yaş
39
merhaba arkadaşlar uygun fiyata 2. el plc malzemeleri bulabileceğimiz yerler varmı acaba
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Varsa Karaköyde vardır yoksa Türkiyede bulamazsın..
 
ne lazım size yazarsanız belki de elimizde vardır
 
meslek lisesinde elektronik öğretmeniyim kendi imkanlarımız ile bir deney seti yaptık delta güç kaynağı lazım 24 volt ayrıca önümüzdeki sene yeniden bir set yapmak istiyorum tabi maliyeti bizim için sorun oluyor uygun fiyata plc bulabileceğim bir yer varmı
 
Dudullu'da imes sanayi sitesinde biri varmış. Ama yerini bilmiyorum. Fabrikalardan çıkma sürücü, step motor, servo motor invertör gibi şeyler satıyormuş.
 
dululu imesdeki yeri biliyorum salı günü banada eğitimim için s7 300 bakacam eger delta güç kaynagı bulursam bakayım uygun fiyata bulabilirsem alayım her hangi bir modeli cinsi varmı
 
Arkadaşlar, ben öğretmenim. Okulda kullanılmak üzere ikinci el, çıkma, çalışan plc, hız kontrol cihazı gibi otomasyon malzemelere ihtiyacımız oluyor. Bu malzemeleri bulabileceğim İstanbul da yer arıyorum. Bu ümraniyedeki yerin adresini yada telefonunu verebilirmisiniz?
 
sn devredizayn, adresinizi gönderirseniz elimizdeki malzemeleri size ulaştırmaya çalışırız. (eski projelerden kalma akıllı röle , plc, invertör vb.)
 
sn devredizayn, adresinizi gönderirseniz elimizdeki malzemeleri size ulaştırmaya çalışırız. (eski projelerden kalma akıllı röle , plc, invertör vb.)
Arkadaşım böyle bir iyilikte bulunursanız çok memnun oluruz.
Beyoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst